facebook share

Hvidevareservice

Knud Jørgensen El ApS udfører hvidevareservice i hele Sydjylland for både private, kommuner, boligforeninger, og landmænd. Vores hvidevareservice indebærer:

  • Råd og vejledning om hvidevarer
  • Salg af hvidevarer 
  • Montering af hvidevarer
  • Service og reparation på hvidevarer

Vi kører i Esbjerg, Vejen, Varde, Billund og mange andre steder i Sydjylland.

Erfarne hvidevaremontører

Er dine hvidevarer i stykker, så kan du roligt ringe efter vores erfarne hvidevaremontører, som kan give dig hurtig og professionel service. Vores montører har over 30 års erfaring med hvidevareservice, så de kan hurtigt og effektivt finde frem til fejlen, samt kan komme med et skarpt tilbud på reparation.

Hvidevaremontørerne hos Knud Jørgensen El ApS har både den praktisk erfaring, men har også været på seminarer ved hvidevareproducenter som eksempelvis Bosch/Siemens, Electrolux så de ved præcist, hvordan man servicere hårde hvidevarerne fra hver producent.

Kan din ovn, fryser, køleskab, vaskemaskine, eller tørretumbler desværre ikke repareres, så tager vi den selvfølgelig gerne med for dig, så der er klar til en ny maskine, som du naturligvis også kan få leveret af os.

Vores kunder

Vi udfører hvidevareservice for alle typer kunder i Sydjylland. Vores primære kunder er dog private, kommuner, boligforeninger og landmænd.

Indkøbsaftale mellem kommuner

Vi udfører hvidevareservice for en sammenslutning af kommuner, som er gået sammen om at udbyde deres hvidevareservice i EU licitation. Her gav vi det bedste tilbud, så vi nu udfører vi hvidevareservice i:

  • Ringkøbing/Skjern kommune
  • Billund kommune
  • Vejen kommune
  • Varde kommune

Det betyder, at vi udfører hvidevareservice på skoler, børnehaver, plejehjem og andre offentlige institutioner i kommunerne. Hos Knud Jørgensen El ApS har vi altså stor erfaring med hvidevareservice, og den erfaring vil vi gerne bruge til at hjælpe dig også. 

Hvidevareservice af kludevaskere

Vores erfarne hvidevaremontørers kompetencer rækker ud over de almindelige hvidevarer og industrihvidevarer, som er hjemme i private hjem og offentlige institutioner. Landmænd, især kvægfarme, bruger kludevaskere, som også har brug for hvidevareservice. Det kan vi hos Knud Jørgensen El ApS selvfølgelig også klare, så landmanden igen kan passe godt på sine dyr med rene klude.

Mangler du hjælp til hvidevareservice, så ring til os på telefon 70707099.

Knud Jørgensen El ApS - Hvidevareservice af autoriserede hvidevaremontører

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Har du brug for råd og vejledning til dit el-projekt eller el-entreprise, så ring til os på telefon 70707099 eller kontakt os her