Varmepumper til erhverv

Hos Knud Jørgensen El er vi certificerede varmepumpeinstallatører, og tilbyder at installere varmepumper i alle typer erhvervsbyggerier. Det er en effektiv og bæredygtig opvarmningsløsning, der både forbedrer indeklimaet og mindsker din elregning.

Vi har mange års erfaring med montering af varmepumper. Derfor kan vi både rådgive dig om hvilken varmepumpe der passer bedst til dine behov, stå for montering og installation, samt stå for løbende service.

Vores varmepumper er energieffektive og miljøvenlige, og kan anvendes til både opvarmning og køling. Det er vigtigt for os at de varmepumper vi tilbyder er kvalitetstestede, og derfor er producenterne udvalg nøje – alt sammen for at sikre den bedst mulige kvalitet for jer.

Fordele ved varmepumper i et erhvervsbyggeri

I modsætning til en traditionel varmekilde, der anvender olie, gas eller el til opvarmning, fungerer en varmepumpe ved at udnytte energien i omgivelserne, og omdanne den til brugbar varme. Derved reduceres dit forbrug af fossile brændstoffer betragteligt ved en udskiftning.

Vælger du at installere en varmepumper i et erhvervsbyggeri vil du, uanset størrelse på byggeriet, opleve flere fordele:

  • Forbedret og mere behageligt indeklima
  • Forbedret arbejdsmiljø
  • Billigere varme
  • Stabile temperaturer
  • Mindre støj
  • Kapacitet til både store og små rum

En varmepumpe er god til mange forskellige typer erhvervsbygninger. Hvad end du har butik, showroom, restaurant, værksted, lagerhal, produktionshal eller et kontorbyggeri, vil du opleve fordelene ved at installere en varmepumpe.

Kontakt Knud Jørgensen El i dag

Du er mere end velkommen til at kontakte os, til en uforpligtende samtale om dine behov for en varmepumpe i et erhvervsbyggeri. Ud fra dine ønsker sørger vi for at skræddersy en løsning, der passer til de behov du har i dit erhvervsbyggeri.

Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores varmepumper til erhvervskunder. Du kan ringe til os på 75 17 89 99 eller skrive til os på info@kj-el.dk.

Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge den rette varmepumpe og sikre, at den fungerer optimalt.

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.