facebook share

Elservice

Hos Knud Jørgensen El Aps kan vi hjælpe dig med alle former for el-service. El-service dækker over alle former for fejlsøgninger og reparationer af elektriske systemer. El-service udføres både i private boliger, i erhverv, i industrien og i landbruget.

Hos Knud Jørgensen El Aps forstår vi, hvor vigtig erfaring er for at kunne fejlsøge korrekt og effektivt i dine elektriske systemer, så fejlen kan blive effektivt udbedret. Derfor er vi den rette partner indenfor alle disse former for el-service.

Her nedenfor kan du læse mere om, hvad eksempler på el-service kan være indenfor de forskellige sektorer. Er din opgave ikke i blandt, så tøv ikke med at ringe til os på telefon 70707099. Vi kan helt sikkert servicere dig også.

El-service i private boliger

Er du privat husejer og har problemer med elinstallationerne i hjemmet, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Du kunne for eksempel stå med problemer som:

 • Din vaskemaskine ikke virker
 • Dine lamper blinker
 • Strømsvigt
 • Din varmepumpe er gået i stå
 • Servicetjek på alarmsystem

Oplever du nogle af disse problemer, så ringer du blot til os på 70707099, så sender vi en erfaren og dedikeret elektriker hjem til dig, som kan fejlsøge efter problemet. Dernæst kan du få et tilbud fra os på, hvad det vil koste at udbedre fejlen.

El-service i erhverv

Har du kontorer eller butikker, hvor elinstallationerne skal serviceres eller alarmsystemer skal installeres, så er Knud Jørgensen El ApS den rigtig partner for dig. Vi udfører en lang række el-service til erhverv. For eksempel:

 • Indeklima – Varmepumper, klimaanlæg og aircondition
 • Installation af alarmsystemer og overvågning
 • Installation og service af industrihvidevarer
 • Belysning og lysstyring
 • Installation og service af arbejdsstationer med strøm, netværk, fiberforbindelser osv.

Knud Jørgensen El ApS hjælper med at skabe det gode arbejdsmiljø

Elservice---Indeklima.jpg

Elinstallationerne på et kontor har stor betydning for arbejdsmiljøet og indeklimaet. Faktorer, som blandt andet har betydning for arbejdsmiljøet er:

 • Temperaturen
 • Indeklimaet
 • Lyset

Temperaturen og indeklimaet kan vi hjælpe dig med at forbedre med montering af varmepumper, aircondition eller klimaanlæg.

Dagslysstyring og tunable white

Lyset i et kontor eller på en arbejdsplads i det hele taget har meget og sige i forhold til, hvordan medarbejderne har det. Hertil finder der innovative løsninger som dagslysstyring og tunable white.

Dagslysstyring er en zoneinddeling af kontorarealet, så lysstyrken kan styres i zoner. På den måde kan I have oplevelsen af dagslys i hele kontoret frem for kun de heldige medarbejdere, som sidder ved vinduet.

Tunable white derimod handler ikke om lysstyrken, men om lysfarven. Solens stråler har forskellige farvetoner afhængigt af, hvilken tid det er på dagen. Med tunable white styres farven på lyset altså, så det svarer til solens stråler. Dette giver et behageligt arbejdslys, der er med til at fremme arbejdsevnen og arbejdsmiljøet.

Alt dette og meget mere kan Knud Jørgensen El ApS hjælpe dig med at installere og servicere indenfor dit erhverv. Ring til os på 70707099 og hør mere fra vores erfarne elektrikere. 

El-service i industri

El-service i industrien går hovedsageligt ud på at servicere maskiner på eksempelvis fabrikker. Hos Knud Jørgensen El ApS har vi fuld forståelse for de konsekvenser, det kan have, hvis maskiner i industrien eller på byggepladsen er ude af drift, såvel økonomiske som menneskelige konsekvenser.

Derfor har vi erfarne elektrikere, som kan hjælpe dig hurtigt, hvis der er fejl i elinstallationerne og de elektriske systemer på dine maskiner.

En anden vigtig service vi yder i industrien, er installation af procesovervågning på dine maskiner og installationer. Det betyder, at dine maskiner og anlæg bliver overvåget og automatisk giver dig besked f.eks. via SMS, mail eller opkald ved når der er fejl eller alarm.

Eksempler her indenfor kunne være processtyring af grundvandspumper på byggepladser.

> Læs mere om GSM processtyring her

El-service i landbrug

Når det kommer til el-service i landbruget, er hurtig og professionel service altafgørende. Hvis klimaanlægget eller ventilationen i stalden pludselig ikke virker mere, kan det have forfærdelige konsekvenser for dyrene i stalden og derfor også for landmanden.

Derfor sørger vores erfarne elektrikere og el-installatører altid for at kunne rykke hurtigt ud og løse problemet.

Hos Knud Jørgensen El ApS kan vi desuden hjælpe dig med overvågning af dit udstyr med processtyringsværktøjer og alarmer. Hvis din gylletank eksempelvis flyder over, kan det have store konsekvenser for dit nærmiljø.

> Læs mere om GSM-styring her

Knud Jørgensen El ApS - Professionel el-service

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Har du brug for råd og vejledning til dit el-projekt eller el-entreprise, så ring til os på telefon 70707099 eller kontakt os her.