Tørreskabe

Tørreskabe i hverdagen

Selvom vi oftest kender tørreskabet fra skiferien, så passer et tørreskab utrolig godt ind i danske hjem også. De våde efterår og snefyldte vintre betyder meget vådt tøj til både voksne og børn. Måske cykler du til og fra arbejde, og så vil du ikke kunne undgå at ramme ind i nogle regnbyger ind i mellem. I så fald er det en skøn luksusfølelse at kunne sætte våde sko og jakker ind i tørreskabet, så det er klar til dagen efter.

Derudover har nogle tørreskabe en buksepresse i lågen, hvilket gør, at dine bukser altid har den perfekte fold, ligesom da man købte dem.

Hverdagsluksus

Et tørreskab er en form for luksus i hverdagen. Det er en form for varmeskab til dit tøj og dine sko. Mange kender det fra skihytten, hvor ens kolde og våde skitøj, vanter og huer kommer ind efter en lang dag på pisten, så det kan blive tørt til dagen efter. For følelsen af at trække i klamt, fugtigt overtrækstøj er mildest talt ubehagelig.

Kan tørreskabet erstatte tørretumbleren?

Tørreskabet kan ikke erstatte tørretumbleren. Et tørreskab har ikke en særlig stor kapacitet, og derfor kan du ikke tørre en omgang vasketøj deri. Desuden får tørreskabet ikke samme høje temperaturer som en tørretumbler gør.

Til gengæld er tørreskabet et perfekt supplement til tørretumbleren, da nogle stoffer så som silke og uld ikke kan tåle de høje temperaturer og centrifugeringen fra tørretumbleren. Derfor er et tørreskab perfekt til at tørre:

  • De striktrøjer, din mormor har strikket til dig
  • De små uldbodystockings, dit barn bruger
  • Din flotte silkekjole
  • Dine fine arbejdsbluser af silke
  • Vådt overtrækstøj og sko

Hvem kan bruge et tørreskab?

Et tørreskab passer til mange forskellige mennesker, da det er en skånsom men effektiv form for tørring af tøj. Derfor passer et tørreskab til:

  • Familier med små børn, som leger udenfor
  • Folk som cykler til og fra arbejde
  • Folk som nyder udendørs aktiviteter som eksempelvis cykling, fiskeri og ridning
  • Folk som går i bukser med pressefolder
  • Folk som går meget med silke og uld

Det kan være, at du kan genkende dig selv i én af ovenstående typer, eller det kan være, at flere af eksemplerne passer på dig. Uanset, så vil du nyde at have den følelse af luksus, som et tørreskab giver.

Køb dit nye tørreskab hos Knud Jørgensen El ApS

Hos Knud Jørgensen El ApS står vi klar til at hjælpe dig med at finde netop dét tørreskab, som passer til dine behov og ind i dit hjem. Du er velkommen til at kigge forbi i vores butik Gørding, eller du kan ringe til os på telefon 70707099. Du kan også sende din henvendelse til vores mail info@kj-el.dk.

Når du køber dit nye tørreskab hos os, følger montering og levering altid med i prisen. Vi bortskaffer også gerne gamle hvidevarer, hvis du ønsker det.

hvidevarer-goerding-1

Elsalg - Gørding

Nørregade 23, Gørding 6690

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.