Automatisk Indbrudsalarm (AIA anlæg)

Hos KJ-sikring finder du et bredt udvalg af de bedste tyverialarmer på markedet. Derfor vil vi også kunne finde den automatiske indbrudsalarm, der passer til netop dig og din virksomhed.

En automatisk indbrudsalarm, kaldes også for et AIA-anlæg. Denne type system er midtpunktet når det handler om moderne sikringsteknik, på steder hvor sikkerheden skal være helt i top. Det gælder både privatboliger, institutioner, butikker, virksomheder, kontorer og meget andet.

Et AIA-anlæg sikrer at den døgnbemandede vagtcentral får besked øjeblikkeligt, når der sker indbrud. På den måde kan vagtcentralen sende beskeden videre til dig, eller en vagt, så der hurtigt kan tages hånd om situationen.

Denne type anlæg består i bund og grund af en central og nogle tilhørende sensorer. Det kan være sensorer der opfanger bevægelse, tryk, vibration eller åbning/lukning. Et AIA-anlæg har en simpel brugerflade, og nogle systemer har app/web-kontrol, for at gøre dem endnu nemmere at styre.

Med andre ord; du kan være sikker på at vi har et alarmsystem der møder enhver virksomheds sikringsbehov.

Der er mange faktorer der spiller ind, når det kommer til hvor stor risiko der er for indbrud. Faktorer så som miljø, geografi, tidligere erfaringer, forsikringskrav, virksomhedens størrelse og type har alle betydning, når det handler om hvad der påvirker risikoen for indbrud både når det kommer til privatboliger og virksomheder.

Når du kontakter KJ-sikring, vil vi derfor først foretage en risikovurdering af bygningen. Denne risikovurdering foretager vi altid i tæt dialog med dig. Det er vores fornemmeste opgave, at du ved hvad du får installeret, og at du føler dig tryg. Derfor er det også vigtigt at du er med i hele processen omkring risikovurderingen.

Efter risikovurderingen finder vi den ideelle tyverialarm til dig. På den måde sørger vi for både at sikre din bygning, men vigtigst af alt; din tilfredshed. Gennem professionel, erfaren og personlig service, sørger vi for at det system vi installerer, passer til netop dig og dine behov.

Skal vi finde det rigtige system til dig?

Du er mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan ringe til os på
88 43 77 22 og du er garanteret personlig betjening. Vi har altid tid til en uforpligtende samtale, om dine behov for et kvalitetssikret alarmsystem.

Når du kontakter os, kan du desuden være sikker på at vi skræddersyr et tilbud der passer til de behov og krav du har, til dit nye AIA-anlæg.

Kontakt os

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.