Tryghed for butiksejere

Som butiksejer er det vigtigt at du kan holde fokus på din forretning, og ikke skal bruge unødig tid på at bekymre dig om butikstyveri og indbrud.

Hos KJ-sikring hjælper vi dig med at føle dig tryg og sikker, både når du er på arbejde og når du holder fyraften.

Hos mange detailforretninger kan man forbedre sikkerheden betragteligt, ved at montere en enkelt alarm. Hos KJ-sikring ved vi dog, baseret på mange års erfaring, at det sjældent er nok.

Når det kommer til effektiv indbrudssikring, handler det nemlig om at sætte sig ind i tyvenes tankegang. På den måde kan man vurdere, sammenholdt med den risikovurdering vi altid laver, hvordan vi vanskeliggør enhver type af ulovlig adgang til din virksomhed, samt de værdier og varer der er i butikken.

Der findes mange forskellige måder at gardere sig imod indbrud. De mest populære sikringsløsninger er Automatisk indbrudsalarm, TV- og videoovervågning og Tågesikring. Derudover er der mange butiksejere der vælger at installere et ADK-anlæg, altså et Adgangskontrolanlæg.
Et ADK-anlæg gør det muligt at ændre og kontrollere hvem der har adgang til butikken, både hovedindgangen og de forskellige områder inde i butikken.

Lad KJ-sikring stå for din sikkerhed

Hos KJ-sikring gør vi brug af vores erfaring, når vi skal rådgive dig omkring et sikkerhedssystem. Vi foretager en risikovurdering af din detailbutik, for at sikre at det system vi installerer, passer til netop dine og din forretnings behov.

Vi sørger for at skræddersy en personlig og tilpasset løsning til netop dig. Du kan være sikker på at det er en fleksibel løsning, hvor systemet løbende kan tilpasses, hvis dine behov ændrer sig.

På den måde sikrer vi at I ikke skal starte forfra og have installeret et helt nyt anlæg, hver gang I ønsker at ændre i jeres opsætning, eller i hvem der har tilladelser til de forskellige områder.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på 88437722 eller på ra@kj-sikring.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at høre fra dig og sikre at du kan holde fri med ro i maven.

Kontakt os

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.