Elektriker og elinstallatør

el entreprise

El-entreprise

el service

El-service

installation af alarmsystemer

Installation af alarmsystemer

installation af solceller

Installation af solceller

el service

El-eftersyn

Elektriker og elinstallatør i hele Sydjylland - Grindsted, Billund, Esbjerg

Knud Jørgensen El ApS er erfarne og professionelle elektrikere og autoriserede elinstallatører, som kører i hele Sydjylland.

Vi udfører blandt andet:

elektriker og elinstallatør

Vores kunder

Vores kunder er både private, kommuner, landmænd, erhvervsdrivende og industrien. Så uanset om dit elarbejde drejer sig om elinstallationer i en stald, hvidevareservice som privatperson eller installation af alarmsystem i din butik, så kan vi hjælpe dig med alt dette og meget mere.

Har du brug for en elektriker eller elinstallatør i Grindsted, Esbjerg, Billund, Gørding eller andre steder i Sydjylland, så ring til os på telefon 70707099 eller send en mail til info@kj-el.dk og få et tilbud.

Er du interesseret i at læse om nogle af vores tidligere projekter i Sydjylland, kan du læse mere her.

Vores samarbejdspartnere

Vi har mange dygtige samarbejdspartnere lige fra producenter af varmepumper til autoriserede VVS’ere.

Har du et større elprojekt som eksempelvis el-entreprise eller montering af en luft til vand varmepumpe, så kan der være behov for, at andre fagfolk end elektrikere og elinstallatører bliver involveret.

Vi samarbejder med dygtige og pålidelige fagfolk, som arbejder for at give dig den bedste service. Så er der behov for en autoriseret VVS’er som en del af elprojektet, så har vi disse kontakter. Ligeledes inddrager vi gerne producenterne til at hjælpe med projekteringen af større varmepumpeanlæg osv., hvis dette er nødvendigt.

Faste samarbejdspartnere betyder, at du får den mest effektive elservice ved at vælge os. Som kunde hos os, får du altid en professionel service gennem hele dit elprojekt.

Ring til os på telefon 70707099 og få en snak om dit elarbejde, og hvilke behov du har.

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.