Frysere

En fryser er svær at undvære i et hjem. Men hvilken fryser skal man i så fald investere i? For der findes flere typer af frysere:

Ud over typerne af frysere, skal man også vælge, om den skal være fritstående eller integrerbar. Den fritstående fryser er som navnet siger en fryser som kan stå for sig selv. En integrerbar fryser derimod skal have en køkkenlåge monteret på fronten, så den er integreret i køkkenet.

Kølefryseskab

Kummefryser eller fryseskab?

Hvis du skal ud og købe en ny fryser, skal du tage stilling til, om det skal være en kummefryser eller et fryseskab. En kummefryser er egentlig en stor kasse med et låg, som fungerer som en fryser. Et fryseskab derimod ligner mere det almindelige køleskab, hvor du har hylder eller skuffer til at opdele maden.

Det er de færreste, som har en kummefryser i køkkenet. En kummefryser fylder rigtig meget, og man har et dårligt overblik, hvad man har på frost. Til gengæld rummer den meget, så du kan have mange ting deri. Et fryseskab derimod fylder mindre, og man har et overblik over, hvad man har deri.

Fryseskabet eller kølefryseskabet bruges ofte i køkkenet. Men mange har enten et ekstra fryseskab eller en kummefryser i skuret eller garagen, så man kan opbevare ekstra frostvarer.

Derfor skal du, når du vælger fryser kigge på flere ting:

  • Energimærket og energiforbruget
  • Fryserens kapacitet/rummelighed
  • Pladsen, fryseren skal stå på
  • Selvafrimning

Køb din fryser hos Knud Jørgensen El ApS

Når du køber din nye fryser hos os, bestemmer du selv om du vil afhente produktet på en vores tre adresser eller at vi skal komme og levere og montere produktet, og vi tager også gerne din gamle fryser med retur. Vores erfarne montører står klar til at hjælpe dig. Og hvis du får problemer med din fryser eller andre hvidevarer, så har vi også hvidevareservice i høj kvalitet.

Hos Knud Jørgensen El ApS kan vi guide dig til det rette valg af fryser, uanset om den skal stå i køkkenet eller skuret. Ring til os på telefon 70707099 eller send en mail til info@kj-el.dk og lad os få en snak. Vi har forretning i Gørding, her er du velkommen til at komme forbi og se varerne.

hvidevarer-goerding-1

Elsalg - Gørding

Nørregade 23, Gørding 6690

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.