Ladestandere

Hos Knud Jørgensen EL ApS tilbyder vi køb og installation af ladestandere til både privat- og erhvervskunder.  Vi leverer hovedsageligt ladestandere, montering, service og vedligeholdelse til Jylland og Fyn.

Vi tilbyder både lynladere, hurtigladere og almindelige ladestandere. Hvilken ladestander der passer til lige præcis dine behov, hjælper vi dig med at finde ud af.

Privatkunder

Køber du din ladestander hos Knud Jørgensen EL ApS, er du samtidig garanteret at vi hjælper dig med at få refunderet den el-afgift du betaler – afgiftsrefusionen kan variere. 

For at sikre at du får refunderet det beløb du har til gode, hjælper vi dig med at sætte en betalingsordning op. På den måde får du din refusion, uden aktivt at skulle gøre noget.

Vi tilbyder ladestandere fra mange forskellige fabrikanter. På den måde er vi sikre på at du får en ladestander der passer til dine behov og din bil.

Når du køber en ladestander hos Knud Jørgensen EL ApS, får du samtidig muligheden for at tegne et serviceabonnement. Med et serviceabonnement sørger vi for at tage os af løbende vedligeholdelse, samt den tidligere nævnte refusion af el-afgiften. Vi sørger altså for at dit ejerskab af en ladestander, bliver så nemt og gnidningsfrit som muligt.

Erhverv

Hvis du er erhvervskunde, kan du købe din ladestander hos Knud Jørgensen EL ApS. Vi tilbyder at gøre din ladestander offentlig, såfremt du ønsker det, for at dine kunder kan gøre brug af den.

Hvis du vælger at få monteret en ladestander der er offentlig tilgængelig, er det dig der bestemmer prisen for at oplade bilen. Det er altså dig som ejer af standeren, der sætter prisen pr. Kilowatt.

Gøres din ladestander offentlig, tilbyder vi at sætte den op med appen Monta. Når du bruger Monta, for du muligheden for at tilpasse brugen af din ladestander til dine behov.

Du har blandt andet mulighed for:

  • At lave en prisklasse til kollegaer og naboer, mens gæster eller kunder betaler en anden pris
  • Hæve eller sænke prisen når du ønsker, alt efter behov
  • At få betalinger i realtid og have alle betalinger samlet i samme system
  • Få et overblik over brug og forbruget i realtid

Vi tilbyder, ligesom til privatkunder, muligheden for at tegne et serviceabonnement, når du køber en ladestander hos os. På den måde tager vi os af montering, service, el-afgift og vedligeholdelse. Det betyder med andre ord at du blot skal tage stilling til hvem der har adgang til standeren, samt hvor den skal opstilles ved din butik.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du som enten privatperson eller erhvervskunde er på udkig efter en ladestander, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan både være behjælpelige med rådgivning og pris, såfremt du ønsker at vide hvilke muligheder du har.

Du kan kontakte os pr. Telefon på 70 70 70 99 eller pr. Mail på info@kj-el.dk. Du er også mere end velkommen til at komme forbi en af vores afdelinger, til en snak eller et kig på hvilke ladestandere vi tilbyder. Du kan finde et overblik over vores afdelinger, samt adresser, ved at klikke her.

elektriker og elinstallatør

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.