KJ-Sikring

adgangskontrolanlæg

Adgangskontrolanlæg

alarmsystem

Automatisk indbrudsalarm

sikring af detail

Sikring af detail

tv kamera

TV- og Kameraovervågning

tågesikring

Tågesikring

Hvem er KJ-sikring?

Hos KJ-sikring har vi én opgave; at sikre at du føler dig tryg.

Vores fornemmeste opgave er at installere og servicere dig med sikkerhedssystemer af højeste kvalitet. Vi kan tilbyde de mest moderne og anerkendte sikringsløsninger på markedet, uanset om du skal have installeret i en erhvervsbygning eller privat bolig.

For os betyder det ikke noget om du har en lille kiosk, en mellemstor tøjbutik, et stort lager eller om du skal have et sikkerhedssystem derhjemme. For os betyder det noget at du føler dig tryg og kan forlade din bolig, butik eller lager med ro i maven.

Erfaren og professionel service

Når du kontakter KJ-sikring, vil du komme til at snakke med Ronny. Han har mere end 25 års erfaring med sikkerhedssystemer – det gælder både tyverialarmer, videoovervågning, adgangskontrol og tågesikring. Igennem sine mere end 25 år i branchen har Ronny opbygget et stort kendskab til hvilke produkter der passer bedst, i hvilke situationer.

Ronny er udlært elektriker, projektleder og har et utal af kurser indenfor produktkendskab. Han har arbejdet som tekniker og har desuden 11 års erfaring som leder, med ansvar for salg, installation og service af 6500 kunder. Desuden har han haft 11 år som selvstændig i bagagen.

KJ-sikring er desuden ISO9001 certificerede. Dette betyder at vi er godkendt til at installere og vedligeholde alarmsystemer i alle sikringsniveauer. Derfor er du garanteret høj kvalitet og professionel, personlig service, når du ringer til os.

Et uforpligtende møde og et personligt tilbud

Hvis du er i tvivl om hvilken type system, eller hvor stort et system der passer til netop din situation, er du mere end velkommen til at ringe til os.

Du kan være sikker på personlig betjening, hvor vi tager os tid til at lytte og besvare dine spørgsmål. Desuden kan du booke et uforpligtende møde med os, hvor vi gennem din samtale med Ronny, skræddersyr en løsning til netop dig.

Vi holder til i Aarhus, Billund og Gørding – herfra hjælper vi kunder i hele landet, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du kan ringe til os på 88 43 77 22.
Mandag til torsdag fra klokken 08:00-16:00 og fredag 08:00-15:00.

Hos KJ-sikring er din sikkerhed i højsædet – vores mission er at skabe tryghed.

Ønsker du et gratis tilbud på et alarm-system til dit hjem?

Du er velkommen til at kontakte os på tlf: 70 70 70 99 eller via kontaktformularen herunder.