El-service

Hos Knud Jørgensen El Aps kan vi hjælpe dig med alle former for el-service. El-service dækker over alle former for fejlsøgninger og reparationer af elektriske systemer. El-service udføres både i private boliger, i erhverv, i industrien og i landbruget.

Hos Knud Jørgensen El Aps forstår vi, hvor vigtig erfaring er for at kunne fejlsøge korrekt og effektivt i elektriske systemer så fejlen kan blive effektivt udbedret, derfor er vi den rette partner indenfor alle disse former for el-service.

Her nedenfor kan du læse mere om, hvad eksempler på el-service kan være indenfor de forskellige sektorer. Er din opgave ikke i blandt, så tøv ikke med at ringe til os på telefon 70707099. Vi kan helt sikkert servicere dig også.

el-service medarbejder

El-service i private boliger

Er du privat husejer og har problemer med elinstallationerne i hjemmet, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Du kunne for eksempel stå med problemer som:

Oplever du nogle af disse problemer, så ringer du blot til os på 70707099, så sender vi en erfaren og dedikeret elektriker hjem til dig, som kan fejlsøge efter problemet, derefter får du et tilbud fra os på hvad det vil koste at udbedre fejlen.

El-service i erhverv

Har du kontorer eller butikker, hvor elinstallationerne skal serviceres eller alarmsystemer skal installeres, så er Knud Jørgensen El ApS den rigtig partner for dig. Vi udfører en lang række el-service til erhverv. For eksempel:

  • Indeklima – Varmepumper, klimaanlæg og aircondition
  • Installation af alarmsystemer og overvågning
  • Installation og service af industrihvidevarer
  • Belysning og lysstyring
  • Installation og service af arbejdsstationer med strøm, netværk, fiberforbindelser osv.

Knud Jørgensen El ApS hjælper med at skabe det gode arbejdsmiljø

elservice indeklima

Elinstallationerne på et kontor har stor betydning for arbejdsmiljøet og indeklimaet. Faktorer, som blandt andet har betydning for arbejdsmiljøet er:

  • Temperaturen
  • Indeklimaet
  • Lyset

Temperaturen og indeklimaet kan vi hjælpe dig med at forbedre med montering af varmepumpe, og aircondition.

Dagslysstyring og tunable white

Lyset på et kontor eller på en arbejdsplads i det hele taget har meget at sige i forhold til hvordan medarbejderne har det. Hertil findes der innovative løsninger som dagslysstyring og tunable white.

Dagslysstyring er en zoneinddeling af kontorarealet, så lysstyrken kan styres i zoner. På den måde kan alle have oplevelsen af dagslys. 

Tunable white derimod handler ikke om lysstyrke men om lysfarven. Solens stråler har forskellige farvetoner afhængigt af hvilken tid det er på dagen. Med tunable white styres farven på lyset så det svarer til solens stråler, det giver et behageligt arbejdslys som er med til at fremme arbejdsevnen og arbejdsmiljøet.

Alt dette og meget mere kan Knud Jørgensen El ApS hjælpe dig med at installere og servicere indenfor dit erhverv. Ring til os på 70707099 og hør mere fra vores erfarne elektrikere. 

El-service i industri

El-service i industrien går hovedsageligt ud på at servicere maskiner. Hos Knud Jørgensen El ApS har vi fuld forståelse for de konsekvenser det kan have, hvis maskiner i industrien eller på byggepladsen er ude af drift, såvel økonomiske som menneskelige konsekvenser.

Derfor har vi erfarne elektrikere som hurtigt kan hjælpe, hvis der er fejl i elinstallationer eller elektriske systemer.

En anden vigtig service vi yder i industrien er installation af procesovervågning på maskiner og installationer, maskiner og anlæg bliver overvåget ogg der sendes en besked enten via SMS, mail eller ved et opkald når der er fejl eller alarm.

Et eksempel kan evt. være processtyring af grundvandspumper på byggepladser.

> Læs mere om GSM processtyring her

El-service i landbrug

Når det kommer til el-service i landbruget, er hurtig og professionel service altafgørende. Hvis klimaanlægget eller ventilationen i stalden pludselig ikke virker mere, kan det have forfærdelige konsekvenser for dyrene og for landmanden.

Derfor sørger vores erfarne elektrikere og el-installatører altid for at rykke hurtigt ud for at løse problemet.

Hos Knud Jørgensen El ApS kan vi desuden hjælpe dig med overvågning af dit udstyr med processtyringsværktøj og alarm.

> Læs mere om GSM-styring her

el service i landbruget

Knud Jørgensen El ApS - Professionel el-service

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Har du brug for råd og vejledning til dit el-projekt eller el-entreprise, så ring til os på telefon 70707099 eller kontakt os her.

Knud jørgensen El