Hvidevarer

Køb hvidevarer i vores butik i Gørding

Køb dine hvidevarer hos Knud Jørgensen El ApS og få rådgivning og service af høj kvalitet. Knud Jørgensen El ApS forhandler hvidevarer og reservedele fra kendte mærker som:

Vores erfarne og professionelle hvidevareeksperter og -servicefolk kan hjælpe dig med at finde nøjagtig de hårde hvidevarer som passer til dit behov. Når du køber hvidevarer hos os bestemmer du selv om du vil afhente produktet i vores butik i Gørding eller om vi skal levere og montere produktet.

Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med hvidevareservice

Energimærke

I over 25 år har EU`s energimærke hjulpet forbrugerne med at vælge de mest energieffektive hvidevarer. Nu re-skaleres energimærket og både eco- og energimærkningskravene skærpes, energiklasserne A+++ til G er blevet for uigennemsigtigt, rigtig mange hvidevare ligger i den bedste energiklasse, det gør det svært for forbrugerne at skelne mellem de mest effektive hvidevare. Det nye energimærke introduceres først i 5 produktgrupper:

  • Køleskabe og frysere
  • Vaskemaskiner og tørretumbler
  • Opvaskemaskiner
  • TV og Skærme
  • Lyskilder

Det ændrede energimærke

Det ændrede energimærke vil ikke have produkter i energiklasse “A”, produkter der før lå i energiklasse A+++ vil i dag ligge i energiklasse B eller C.

Hvad ændringer på mærket:

  • A til G skala anvendes til alle produkter
  • QR-kode som er et link til EU Kommissionens produktdatabase
  • Energiforbruget fremhæves midt på mærket
  • Nederst er der informationer om produktet
energimærket

Køb dine hvidevarer hos Knud Jørgensen El ApS

Vores forretning i Gørding forhandler alt fra hvidevarer, små-el, varmepumper, el-pære og forskellige materialer til el-arbejde. Butikken i Gørding er medlem af El-Salg. 

Du kan enten kigge ind eller ringe til os på telefon70707099 og få råd og vejledning. Du kan også sende os en mail til info@kj-el.dk.

Når du køber hvidevarer hos Knud Jørgensen El ApS, vil vi selvfølgelig gerne tilbyde at montere dit nye produkt og vi tager også gerne den gamle med retur.

hvidevarer-goerding-1

Elsalg - Gørding

Nørregade 23, Gørding 6690

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.