Adgangskontrolanlæg

Et Adgangskontrolanlæg kaldes også for et ADK-anlæg. Med et ADK-anlæg skal du ikke længere tænke på hvem der har fået en nøgle til din virksomhed, eller hvad der sker hvis du ikke har husket at få din egen nøgle med. Et adgangskontrolanlæg giver dig det fulde overblik over hvem der har adgang til netop din virksomhed eller din bolig, samt hvornår de kommer og går.

Vi hos KJ-sikring er ISO9001 certificerede til montering/servicering af ADK-anlæg.

Hos KJ-sikring leverer vi to forskellige typer af ADK-anlæg. Vi tilbyder blandt andet det dansk udviklede Unilock adgangskontrol og det anerkendte SALTO låsesystem. Herunder kan du læse mere om de to systemer.

UniLock adgangskontrol

Det dansk udviklede UniLock system er kendetegnet ved høj grad af brugervenlighed, lave driftsomkostninger og driftsstabilitet. Selve systemet er udviklet af Unitek i Danmark, og derfor er der med denne type adgangskontrol garanti for leveringssikkerged og lang levetid på produkterne.

UniLock kan udbygges til meget store installationer på forskellige lokationer, og der er ingen praktisk grænse for antallet af døre og brugere i systemet. Det er et professionelt valg, hvis du har en stor virksomhed eller bare ønsker topkvalitet.

Vælger du UniLock til din virksomhed, kan du integrere dit ADK-anlæg med andre systemer du har. Det drejer sig blandt meget andet om:

 • Lønsystem
 • Tyverialarmer (AIA-anlæg)
 • Tidsregistrering
 • Områdevisning
 • Lysstyring
 • Kantinesystemer
 • Personale database
 • SALTO trådløse døre
unilock t370

Systemet er opbygget så hver dør er sin egen enhed. Det betyder at dette system fungerer optimalt uanset om du vil benytte det på 1 dør, eller på 100 døre i din virksomhed. Størrelsen af din virksomhed påvirker altså ikke kvaliteten.

Vælger du et UniLock system kan både magnetkort, nøglebrikker, nummerpladelæser, fingeraftrykslæsere, bluetooth og meget mere bruges.

Noget af det vigtigste ved UniLock adgangskontrol, er den store brugervenlighed og funktionalitet. Programmet er udviklet og tilpasset til det danske marked; samtidig med at det skal være nemt at bruge, uanset hvor stærk man er med computere. Programmet er derfor bygget til at alle kan bruge det og at det er nemt at navigere rundt i. Alle funktioner kan nås med få klik, og derfor er det nemt at danne sig et overblik.

SALTO adgangskontrol

Et ADK-anlæg fra SALTO er en brugervenlig, fleksibel og pålidelig løsning, til små og mellemstore virksomheder

En af de største fordele ved et SALTO system, er at der kan kombineres trådløse og trådførte døre. Det betyder at der ikke skal trækkes kabler rundt til hver dør i din virksomhed, for at et SALTO system op og køre.

Et SALTO system kan kombineres med UniLock systemet, som også leveres af KJ-sikring.

Der er mange gode grunde til at vælge et SALTO system:

 • Brugervenlig software til håndtering af nøglekort eller nøglebrikker
 • Kalender- og tidsstyring for hvert af de enkelte udstedte adgangskort
 • Skulle du miste et nøglekort eller en nøglebrik, giver brugermenuen dig mulighed for at spærre kortet med det samme, og straks lave en ny
 • Det er nemt og hurtigt at danne et overblik over aktive nøglekort eller nøglebrikker, samt hvilke rettigheder hver af dem har
 • Et SALTO adgangskontrolsystem kan håndtere 64.000 enheder (både døre, postkasser, nøgleskabe, omklædningsskabe osv.) samtidig
 • Desuden kan systemet håndtere helt op til 4.000.000 bruger samtidig, uden at det påvirker kvaliteten eller brugervenligheden for dig
SALTO alarmsystem

Vælger du at installere SALTO adgangskontrol, kan du gennem din computer danne dig et overblik over din virksomhed. Du kan tjekke både hvem der ankommer og hvem der forlader området – det giver dig et meget detaljeret overblik over sikkerheden i din virksomhed.

Hvis ud vælger et SALTO adgangskontrolanlæg til din virksomhed, får du en løsning der er langtidsholdbar, fremtidssikret og med lave omkostninger.

I tvivl om hvad du skal vælge? Kontakt KJ-sikring i dag

Har du svært ved at gennemskue hvilket system der passer til netop dig og din virksomhed? Ring til os allerede i dag.

Hos KJ-sikring har vi mange års erfaring med begge systemer, og vi ved hvad der fungerer hvornår. Det er vores fornemmeste opgave at rådgive dig, baseret på både dialog og risikovurdering. Vi installerer et ADK-anlæg hos dig, der passer til netop dig og dine behov.

Du kan ringe til os på 88 43 77 22 eller bruge kontaktformularen, til at kontakte os.

For os handler det om din tryghed.

Kontakt os

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.