Kølefryseskabe

Et kølefryseskab er et af de mest almindelige former for køleskabe i de danske køkkener. Det er et køleskab med indbygget fryser, og findes i tre forskellige udgaver:

  • Kølefryseskab
  • Køleskab med fryseboks
  • Amerikaner køleskab

Hvilken type kølefryseskab, du skal vælge, kommer helt an på, hvor meget plads du har i dit køkken.

Kølefryseskab

Kombineret køleskab og fryser

Et kombineret køleskab og fryser er et kølefryseskab på størrelse med et almindeligt køleskab, hvor den nederste del af skabet er fryser, og den øverste del er køleskab.

Denne type kølefryseskab giver forholdsvis god køle- og fryseplads lige ved hånden i dit køkken. Hvis du stadig mangler fryseplads, så vælger mange en ekstra fryser i skuret eller garagen.

Køleskab med fryseboks

Denne type kølefryseskab er et minikøleskab, som har et lille fryserum i toppen af køleskabet. Det ses ofte på kollegier, hvor køkkenet er meget lille eller der måske kun er et tekøkken.

Med et minikøleskab med fryseboks kan man have det mest nødvendige på køl og frys, og det kan sagtens gå til 1-2 personer, som bor på kollegie eller i en lille lejlighed. Hvis man er en større familie, vil et minikøleskab med fryseboks ikke række i dagligdagen.

Amerikaner køleskab

Et amerikaner køleskab er et side-by-side køleskab med vanddispenser og isterningemaskine indbygget i køleskabet. Det vil sige, at du altid har adgang til helt koldt drikkevand fra vanddispenseren, og altid isterninger klar til vandkaraflen, som skal på bordet til aftensmaden. Du kan endda få amerikaner køleskabe, som kan lave forskellige typer af isterninger. Så uanset om du vil have de almindelige isterninger eller knust is til en drink, så har du det lige ved hånden.

Med et amerikaner køleskab har du køleskab i den ene side og et fryseskab i den anden side. Du får altså maksimal køle- og fryseplads i dit køkken. Til gengæld fylder amerikaner køleskabet også meget og kræver derfor et større køkken.

Det er selvfølgelig vigtigt, at vanddispenser og isterningemaskine bliver rengjort ligesom resten af køleskabet. Det gør du ved blot at afmontere dispenseren og rengøre med almindeligt opvaskemiddel.

Integreret eller fritstående

Kølefryseskabet fås både som integreret og som fritstående. Hvad du vælger, afhænger af, hvad du selv foretrækker af design og look i dit køkken. Et integreret kølefryseskab har en køkkenlåge monteret på fronten, så det ikke er så synligt i dit køkken. Et fritstående kølefryseskab står uden køkkenlåge monteret, så her betyder designet af kølefryseskabet noget for dit valg.

kølefryseskab

Køb kølefryseskab hos Knud Jørgensen El ApS

Skal du købe et nyt kølefryseskab, så kan vi hos Knud Jørgensen El ApS hjælpe dig med at finde det helt rigtige. Vi har butik i Gørding hvor du kan se udvalget og få personlig vejledning. Har du spørgsmål, som vi kan hjælpe dig med over telefon, kan du ringe til os på 70707099. Du kan også sende os en mail til info@kj-el.dk.

hvidevarer-goerding-1

Elsalg - Gørding

Nørregade 23, Gørding 6690