Montering af varmepumpe

VE-Godkendt installatør

Knud Jørgensen El er VE-godkendt, installatører som er VE-godkendt har dokumenteret kompetence til at montere dit VE-anlæg korrekt, med en varmepumpe der er monteret korrekt du det største udbytte af anlægget. Se på SparEnergi.dk hvilke firmaer der er VE-godkendt.

Når du køber en varmepumpe eller aircondition hos Knud Jørgensen El ApS giver vi gerne et tilbud på montering af pumpen. Vores erfarne montører udfører altid en professionel service og rådgivning med udgangspunkt i det hjem eller de lokaler, hvor pumpen skal monteres. Vores montører er KMO-godkendte, hvilket giver tilladelse til at montere maskiner med kølervæske.

Her på siden kan du læse mere om den service vi yder, og hvordan de forskellige pumper bliver monteret.

Vi monterer i hele Sydjylland, skal du have monteret en varmepumpe i Esbjerg, Gørding, Billund, Varde eller andre steder i Sydjylland, er vi de rette samarbejdspartnere for dig.

Vores services

Besøg kunden

1. Besøg hos kunden

el beregner

2. Beregninger

Montering

3. Montering

Montering af varmepumper

4. Tests

1. Besøg hos kunden

Vores erfarne montører kommer altid ud og kigger inden selve monteringen går i gang, så  kan de få et overblik over området, elinstallationerne, vægge osv. De  forbereder monteringen hjemmefra, det giver den mest effektive montering.

Derudover giver det dig som kunde mulighed for at stille spørgsmål til montøren så vi sikrer at det er den rigtige varmepumpe/aircondition du får.

luft til luft varmepumpe miljø

2. Tilbud, beregning og bestilling af materialer

Knud Jørgensen El ApS udarbejder tilbud, beregner materialer og sørger for at alt er klart og montøren kan møde op hos kunden 100% klar.

3. Montering af varmepumpen

Når du som kunde har accepteret tilbudet, aftales tidspunkt for montering som vi selvfølgelig tilpasser efter din kalender.

4. Test af pumpen og hjælp til betjening

Efter montering tester vi varmepumpen. Det gøres ved at måle udgangstemperaturen på pumpen, det sikrer at den kan skabe den ønskede temperatur. Derudover tester vi at alt er korrekt monteret ved at trykprøve kobberrørene som kølervæsken skal løbe igennem.

Er din varmepumpe med wifi sætter vores montør det op inden han kører igen. Hænger din varmepumpe sammen med en app har vores montører en app installeret på deres telefon, så de kan vise dig hvordan appen virker.

sms control

Montering af luft til vand varmepumper

En stor fordel ved en luft til vand varmepumpe er at den er let at installere og fylder ikke meget, varmepumpen består af en ude-del og en inder-del som kobles sammen. Varmepumpen kobles på eksisterende varme installation (radiatorer, gulvvarme osv.), varmepumpen sørger for at fordele varmen så du altid har varmt vand til brugsvandet i radiatorer, gulvvarme og varmtvandsbeholderen.  

Vi kommer ud og ser på bygningen og rådgiver for at sikre det optimale valg af varmepumpe og opsætning. Vi danner os et overblik over dit eksisterende varmesystem, måske har du et oliefyr der skal fjernes, måske skal der bruges en ny varmtvandsbeholder osv.

Vi kan også rådgive i forhold til energitilskud. Energitilskuddet søges i dag inde på SparEnergi.dk.

Ud fra dit nuværende forbrug kan vi beregne hvilken luft til vand varmepumpe du har behov for.

Det er lovpligtigt at en luft til vand varmepumpe serviceres én gang årligt. Denne service kan vi selvfølgelig også stå for.

Er du interesseret i at høre mere om montering af luft til vand varmepumper, så ring 70707099 eller send en mail til info@kj-el.dk..

Montering af luft til luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe består af en ude-del og en inde-del,  disse to dele bliver koblet sammen med rør og strømmen kobles til, herefter er systemet klar til at blive testet og evt. sat op med WiFi eller sms. 

Hos Knud Jørgensen El ApS har vi KMO certificerede montører klar til at monterer luft til luft varmepumpen og vi kan rådgive dig omkring det optimale sted til placering af henholdsvis inde- og ude-del. Vi kommer selvfølgelig ud til dig og ser din bolig og sammen kan vi ligge en plan for montering af varmepumpen.

Vi anbefaler desuden, at din luft til luft varmepumpe bliver serviceret én gang om året. Dette kan vores erfarne montører  også udføre.

Er du interesseret i at høre mere om montering af luft til luft varmepumper, så ring 70707099 eller send en mail til info@kj-el.dk.

Samarbejde med autoriserede VVS’er

For at må koble luft til vand varmepumpen sammen med brugsvand og rør, skal der en autoriseret VVS’er til, vi har et godt samarbejde med VVS-installatører, så vi kan sikre dig den bedste montering af varmepumpen fra start til slut.

Samarbejde med producenter

Vi har et godt samarbejde med producenterne af varmepumperne og aircondition. Vi samarbejder tæt med:

  • Panasonic
  • Mitsubishi
  • Electrolux
  • Kaisai
  • Fujitsu
  • Solar

Knud Jørgensen El ApS - Professionel montering af varmepumpe

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Har du brug for råd og vejledning til dit el-projekt eller el-entreprise, så ring til os på telefon 70707099 eller kontakt os her

Knud jørgensen El