Energitilskud til luft/vand varmepumper

energirenoveringspuljen

Energirenoveringspuljen åbner den 10. april 2024 klokken 10:00, og her kan du få økonomisk støtte til køb af varmepumpe.

Knud Jørgensen El hjælper dig med at udnytte puljen til energiforbedringer, der reducerer dit energiforbrug og øger din boligs værdi.

Vi tilbyder:

  • Professionel rådgivning om energieffektive løsninger.
  • Levering og montering af varmepumpe
  • Hjælp til ansøgning om tilskud fra puljen.

Tag det første skridt mod et grønnere hjem med Knud Jørgensen El.

Se om du kan få tilskud og find energirenoveringspuljen her:

Få tilskud til at gøre din bolig klimavenlig

På SparEnergi.dk kan du få en udførlig vejledning i at ansøge om tilskud til en luft/vand varmepumpe, du kan også beregne hvor meget du kan få i tilskud. På siden ligger der et link til ansøgningsportalen på Energistyrelsen.dk

Sådan søger du:
Find følgende dokumenter frem:

Vejledning til ansøgning om tilskud til energibesparelser og energieffektiviseringer i bygninger til helårsbeboelse:

*Bemærk : Det er vigtigt at du IKKE laver en bindende aftale eller sætter håndværkerne i gang inden du har fået besked på, at du har fået tilskud.

Nedsat elafgift

Hvis du opfylder kravene om at din primære energikilde i din bolig er el og det er registreret i Bygnings- og Boligregistret (BBR) kan du få nedsat elafgiften, afgiften nedsættes til helårsboliger, ferielejligheder til eget brug og sommerhuse.

Hvis kravene er opfyldt kan man fra 1. juli 2022 få 94,38 øre pr. kWh (inkl. moms) pr. kWh man bruger mere end 4000 kWh om året. En helårsbolig som er el-opvarmet bruger i gennemsnit 15.000 kWh til opvarmning om året, det giver en gennemsnitlig besparelse på cirka 9.400 kroner om året.

Man skal selv registrere varmepumpen ved BBR og ansøge sit el-selskab om nedsættelse af afgiften.

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.