TV- og kameraovervågning (TVO)

TV- og kameraovervågning er en meget effektiv måde at sikre din virksomhed. Det er samtidig en god måde at skabe tryghed – både for dine kunder, men i høj grad og så for dine medarbejdere.

Denne specifikke type overvågning har en dokumenteret præventiv effekt, både når det kommer til tyveri og hærværk. Det er derfor en vigtig og central del af sikringsstrategier, både for store og små virksomheder.

Med denne type system, der også kaldes et TVO-anlæg, kan enhver form for mistænkelig aktivitet hurtigt kontrolleres og afværges. Det skyldes at kameraer i sig selv har en afskrækkende effekt, når de er monteret på en bygning, og derfor virker det på mange kriminelle som en advarsel om ikke at nærme sig.

På den måde kan kameraerne virke som en større risiko for potentielle tyve, og derfor kan det i mange tilfælde medføre at de opgiver at bryde ind i en bygning med TVO-anlæg.  

For at gøre yderligere opmærksom på TVO-anlægget, sørger vi hos KJ-sikring for at der tydeligt skiltes med at en virksomhed er overvåget.

Lad os sikre dig med TV- og kameraovervågning

Vi tilbyder dig erfaren og professionel sikring af din bygning. Vores fornemmeste opgave er at lave et skræddersyet, personligt tilbud på netop det TVO-anlæg, der sikrer dig mod tyveri.

Vi sørger for at du kan føle dig sikker, og at du ved præcis hvad der bliver installeret og hvor.

Du er mere end velkommen til at ringe til os, til en uforpligtende samtale. Du kan ringe til os på 88 43 77 22 og du er garanteret personlig og erfaren betjening.

Kontakt os

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.