Køleskabe

Et køleskab er en nødvendighed i ethvert køkken. Men hvilket køleskab skal det være? For køleskabe er meget forskellige både med hensyn til typer, funktioner og design.

Her på siden kan du læse mere om de forskellige typer af køleskabe, så du kan finde den type køleskab, der passer bedst til dig. Læs for eksempel om:

  • Fritstående køleskabe
  • Integrerede køleskabe
  • Køleskabe med Biofresh, vitafresh og perfectfresh
  • Minikøleskabe
  • Vinkøleskabe
Kølefryseskab

Fritstående køleskab

Et fritstående køleskab er netop som navnet lyder, et køleskab som kan stå helt frit uden at være grimt, når det står alene. Det har et vist design, så det kan være fritstående. De fritstående køleskabe findes i mange forskellige designs.

Hvis du er til et køleskab med hyggelige magneter, billeder, postkort og hvad man ellers hænger op på sådan et køleskab, så er det et fritstående køleskab, du skal købe, da der ikke kan hænge magneter på et integreret køleskab.

Minikøleskab

Et minikøleskab er faktisk bare et lille køleskab. Det kendes især fra kollegier og små lejligheder, hvor der ikke er særlig meget plads i køkkenet eller måske kun et tekøkken. Nogle heldige teenagere kan også have et på deres værelse, hvilket vil være super sejt.

Minikøleskabe, som bliver brugt som et smart barskab, har som regel glasfront, så man kan se, hvilke drikkevarer, der er på køl.

Integreret køleskab

Det integrerede køleskab er en modsætning til det fritstående køleskab. Et integreret køleskab er integreret i køkkenet, så det er gemt væk bag køkkenlåger. Det giver det stilrene look i et køkken, som mange moderne køkkener bliver bygget i.

Vin køleskab

Et vinkøleskab er en luksushvidevarer til feinschmeckeren, som går op i deres vin. Det er et køleskab, hvor hylderne er beregnet til vinflasker, og hvor temperatur og luftfugtighed kan indstilles, så vinen og flasken har optimale forhold. På den måde kan vinen holde sig i længere tid. Temperaturen påvirker selve vinen, mens luftfugtigheden påvirker korkproppen og holder flasken tæt.

Nogle vinkøleskabe kan endda fås med zoneinddeling, så forskellige vine kan få forskellig temperatur.

køleskab

Biofresh, vitafresh og perfectfresh

Du kan vælge et køleskab med fresh-opbevaring. Nogle af de mest populære producenter har udviklet særlige skuffer i køleskabet, der er beregnet til at holde frugt, grønt og kød friskere i længere tid.

  • Biofresh fra Liebherr
  • Vitafresh fra Bosch
  • Perfectfresh fra Miele

Det er et køleskab, hvor der er indbyggede skuffer i bunden, hvor temperaturen ligger mellem 0 og 3 grader. Det betyder, at frugt og grønt holder sig frisk længere og bevarer vitaminer og smag. Derudover kan du også selv bestemme, hvad luftfugtigheden skal være i skuffen, hvilket også er med til at forlænge levetiden for

Køb køleskab hos Knud Jørgensen El ApS

I vores butik i Gørding står vi altid klar til at hjælpe dig med dit køb af køleskab. Vi kan give dig råd og vejledning til dit valg af køleskab, så det passer til dine behov og ind i dit køkken.

Derudover kan du også se et stort udvalg af køleskabe for at finde ud af, hvad der falder i din smag. Indretningen i køleskabet betyder meget for, hvilket køleskab du skal vælge. Læg for eksempel mærke til:

  • Skal der være mange hylder?
  • Skal hylderne kunne flyttes?
  • Har du brug for en æggehylde i dit køleskab?
  • Skal der være en flaskehylde til vand- og vinflasker?

Vil du gerne vide mere om, hvad du ellers skal være opmærksom på, når du skal købe et køleskab, kan du altid ringe til os på telefon 70707099 eller sende en mail til os til info@kj-el.dk.

hvidevarer-goerding-1

Elsalg - Gørding

Nørregade 23, Gørding 6690

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.