Tågesikring

Tågesikring er en af de mest effektive sikringstyper på markedet, når det handler om at afværge indbrud og tyveri i en butik.

Det skyldes at en butik der har installeret tågesikring, vil blive fyldt op med uigennemsigtig tåge i løbet af få sekunder, når alarmen aktiveres. Når et tågesikringsanlæg aktiveres, vil det desuden fortsætte med at lukke tåge ud i faste intervaller. På den måde sikrer systemet at indbrudstyvene ikke har mulighed for god sigtbarhed, og derfor ikke kan gennemføre sit indbrudsforsøg.

Det betyder at indbrudstyvene er tvunget til at opgive deres indbrud, og forlade butikken for at undslippe tågen. Desuden begrænser et tågesikringsanlæg skaderne, både når det udløses og ved indbrud, hvilket betyder at jeres daglige arbejde kan genoptages hurtigt efter et indbrudsforsøg.

Udover at stresse indbrudstyvene i deres indbrudsforsøg, har tågesikring også en præventiv effekt, når det kommer til potentielle indbrud. Hos KJ-sikring sørger vi for at der aktivt skiltes med at vi har installeret tågesikring hos jer, da dette får nogle indbrudstyve til at opgive på forhånd.

Selve væsken der bruges til at genere tågen, er ufarlig for mennesker, værdigenstande og udstyr. At den er ufarlig, gør den dog langt fra mindre skræmmende for indbrudstyve. Desuden kan det kombineres med såkaldt DNA-sikring – på den måde kan genstande der eventuelt er stjålet, lettere spores.

En tågesikring er desuden forbundet til et AIA-anlæg. Det betyder at samtidig med at tågekanonen udløses, vil der blive givet besked til vagtcentralen. På den måde sikrer vi at området tjekkes.

KJ-sikring forebygger indbrud med tågesikring

Hos KJ-sikring er vores fornemmeste opgave at du skal føle dig tryg, både når du er på arbejde og når du tager hjem om aftenen. Derfor tilbyder vi at installere forskellige typer alarmsystemer, deriblandt tågesikring.

De produkter vi bruger, lever op til de højeste standarder på markedet, og med vores årelange erfaring ved vi præcis hvad der passer til dig og din forretning. Vi foretager en risikovurdering af din butik, hvorefter vi udfærdiger et skræddersyet tilbud til netop dig.

Du er mere end velkommen til at ringe til os, både hvis du har spørgsmål og hvis du vil booke et uforpligtende møde. Du kan ringe til os på 88 43 77 22 eller bruge kontaktformularen her.

Vi har altid tid til en snak om din sikkerhed.

Kontakt os

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.