Hvidevareservice

Knud Jørgensen El ApS udfører hvidevareservice i hele Sydjylland for både private, kommuner, boligforeninger, virksomheder. Vores hvidevareservice indebærer:

Vi kører i Esbjerg, Vejen, Varde, Grindsted, Billund og mange andre steder i Sydjylland.

Erfarne hvidevaremontører

Er dine hvidevarer i stykker, så kan du roligt ringe efter vores erfarne hvidevaremontører, som kan give dig hurtig og professionel service. Vores montører har over 30 års erfaring med hvidevareservice, de kan hurtigt og effektivt finde frem til fejlen samt kan komme med et skarpt tilbud på reparation.

Hvidevaremontørerne hos Knud Jørgensen El ApS har både den praktiske erfaring men har også været på seminarer ved hvidevareproducenter som eksempelvis Bosch/Siemens, Electrolux/AEG osv. og ved præcis hvordan man servicere hårde hvidevarerne fra hver producent.

Hos Knud Jørgensen El ApS har vi altså stor erfaring med hvidevareservice og den erfaring vil vi gerne bruge til at hjælpe dig også. 

Vores kunder

Vi udfører hvidevareservice for alle typer kunder i Sydjylland. Vores primære kunder er private, kommuner, boligforeninger og landmænd, virksomheder.

Indkøbsaftale mellem kommuner

Vi udfører hvidevareservice for en sammenslutning af kommuner som er gået sammen om at udbyde deres hvidevareservice i EU licitation. Vi har hvidevareservice i:

  • Esbjerg kommune
  • Billund kommune
  • Vejen kommune
  • Varde kommune

Vi har hvidevareservice på skoler, børnehaver, plejehjem og andre offentlige institutioner i kommunerne. 

Hvidevareservice af kludevaskere

Vores erfarne hvidevaremontørers kompetencer rækker ud over de almindelige hvidevarer og industrihvidevarer, som er hjemme i private hjem og offentlige institutioner. Landmænd, især kvægfarme bruger kludevaskere som også har brug for hvidevareservice, det kan vi hos Knud Jørgensen El ApS selvfølgelig også klare, så landmanden igen kan passe godt på sine dyr med rene klude.

Mangler du hjælp til hvidevareservice, så ring til os på telefon 70707099.

service af kludevaskere

Knud Jørgensen El ApS - Hvidevareservice af autoriserede hvidevaremontører

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og overholder aftalte betingelser og leveringstider.

Har du brug for råd og vejledning til dit el-projekt eller el-entreprise, så ring til os på telefon 70707099 eller kontakt os her

knud jørgensen el aps

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.