El-entreprise

Knud Jørgensen El ApS er den optimale partner til el-entreprise med mange års erfaring indenfor alle typer af el-projekter. Vi udfører hovedsageligt el-entreprise i Sydjylland i eksempelvis Grindsted, Esbjerg, Billund, Vejle og omegn. Vi har erfaring og kompetencer indenfor el-entreprise til:

Vi har dedikerede elektrikere der er klar til at sørge for at din el-entreprise forløber lige efter planen.

Vi kan således varetage projektet med dygtige elektrikere og el-installatører og med rådgivning og vejledning undervejs i processen.

el entreprise

El-entreprise i private boliger

Hos Knud Jørgensen El ApS er vi med til at skabe trygge og velfungerende hjem for mange danskere i Sydjylland. Vi har stor erfaring i at lave el-entreprise i arkitekttegnede parcelhuse til private, vi samarbejder med andre firmaer for at skabe de bedste løsninger til kundens behov.

Entreprenør eller bygherre behøver blot at sende arkitekttegninger og ingeniørtegninger til os, så klarer vi opmålinger, sørger for materialer og klarer installationerne – alt sammen til den bedste pris.

 

Lejerbo boligforening i Grindsted

Knud Jørsensen El ApS har sammen med en lokal hovedentreprenør opført 40 3-etagers boliger i Grindsted, for Lejerbo boligforening. Vores dygtige elektrikere sørger for at alle elinstallationer i ejendommene er korrekt udført efter gældende regler, så de nye beboere kan flytte ind i deres nye hjem.

El-entreprise for kommuner

Kommuner og det offentlige har ofte gang i en række initiativer som indebærer el-entreprise. Det kan være alt lige fra en tilbygning på en skole, en sammenlægning af børnehaver, udvidelse af et ældrecenter, eller samarbejde med kommunale boligforeninger om opførelse af flere boliger til private.

Knud Jørgensen El Aps er det perfekte valg som samarbejdspartner og til el-entreprise for kommuner, vi har stor erfaring med en lang række projekter.

International School of Billund

Den internationale skole i Billund er endnu et initiativ som er med til at gøre Billund til børnenes hovedstad. Internationale børn og deres familier er strømmet til og nu skal skolen udvides. El-entreprisen på denne udvidelse udføres som underentreprenør for en lokal hovedentreprenør, og af Billund El-Service ApS som er en del af Knud Jørgensen El ApS.

Børnenes univers

Billund kommune, også kendt som Børnenes hovedstad, ønskede at lave Børnenes Univers i Hejnsvig, her byggede man ny idrætshal, børnehave og skolefritidsordning for at lave et sjovt og inspirerende miljø at være barn i.

I dette projekt stod Knud Jørgensen El ApS for hele teknikentreprisen, vi har selv dygtige  dedikerede elektrikere og el-installatører og samtidig har vi kompetente og erfarne samarbejdspartnere indenfor vvs-entreprise og ventilationsentreprise.

I samarbejde med Billund kommune er vi i gang med el-entreprisen på et lignende projekt med Projekt BUGS – Børnenes Univers Grindsted Syd. Billund kommune er i gang med at samle tre mindre børnehaver til en multibørnehave, og her udfører Knud Jørgensen El Aps el-entreprisen for at skabe de bedste rammer i børnehaven.

> Se alle referencer her

El-entreprise i industri

Nye fabrikker, udvidelse af fabrikker, opførsel af lagerhaller – alle disse projekter kan udgøre el-entreprise i industrien. Entreprise i industrien stiller andre krav til el-løsninger end løsninger til private boliger.

Hos Knud Jørgensen El Aps kender vi alle disse krav og kan desuden komme med råd og vejledning til de optimale løsninger til el installationer samt overvågningsløsninger af både maskiner, bygninger og grund.

el entreprise i industri

El-entreprise i landbrug

Alle Danmarks landmænd er afhængige af, at deres el installationer og maskiner fungerer optimalt hele tiden, både i stalde og på marker.

Forskellige former for stalde og opdræt har behov for forskellige elinstallationer, det har vi hos Knud Jørgensen El ApS erfaring indenfor.  Knud Jørgensen El ApS kan hjælpe med hele el-entreprisen i stalden lige fra el installationer, belysning til kludevaskere.

el entreprise i landbrug

Knud Jørgensen El ApS - Professionel el-entreprise

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Har du brug for råd og vejledning til dit el-projekt eller el-entreprise, så ring til os på telefon 70707099 eller kontakt os her

Knud jørgensen El

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.