facebook share

Installation af alarmsystemer

Tyverialarmer, videoovervågning og processtyringsalarmer - Knud Jørgensen El ApS kan hjælpe med installation af alle former for alarmsystemer til både private, erhverv, landbrug og industri i Sydjylland.

Så har du brug for alarmsystemer i Grindsted, Billund, Gørding eller andre steder i Sydjylland, så er vi din oplagte samarbejdspartner.

Derfor skal du vælge alarmsystemer fra Knud Jørgensen El ApS

Alarmsystemer fra Knud Jørgensen El ApS adskiller sig fra mange af vores konkurrenter ved:

  • Billig og simpel løsning
  • Du ejer selv dit eget alarmsystem
  • Komplet løsning inkl. el installation, serviceaftale og evt. opkobling til kontrolcentral
  • Professionel vejledning i valg af alarmsystem
  • Du indgår kun i en abonnementsaftale, hvis du vælger at blive tilknyttet en kontrolcentral

Hos mange af vores konkurrenter indenfor alarmsystemer, kan du udelukkende kun vælge alarmsystemet på en abonnementsordning. Det betyder, at du bliver ved med at betale måned efter måned, samt at du ikke selv ejer dit alarmsystem. Abonnementsordningen betyder, at du lejer alarmsystemet.

Hos Knud Jørgensen El ApS betaler du et engangsbeløb for alarmsystemet, som betyder, at du derefter selv ejer dit alarmsystem.

Med en tyverialarm hjælper vi dig selvfølgelig med opsætningen, så alarmsystemet evt. sender en SMS til den eller de personer, som du vælger.

Derudover kan du vælge at blive tilknyttet en kontrolcentral. I så fald vil tyverialarmen sende besked til kontrolcentralen, som enten ringer til dig eller sender en vagt ud til din bolig eller virksomhed samt giver besked til politi osv.

Tilknytningen til kontrolcentralen er en abonnementsordning, som du kan tilvælge til dit alarmsystem.

Vi står altid klar til at komme ud og kigge på din bolig eller erhvervsbygning for at give de bedste råd til valg af alarmsystem. Ring til os på telefon 70707099 eller send en e-mail til info@kj-el.dk.

Installation af tyverialarmer

Tyverialarmer bruges i alle sektorer; erhverv, industri, landbrug og privat. De findes hovedsageligt i to udgaver:

  • PIR sensorer - detektering af bevægelser
  • Skalsikring - magnetkontakter på døre og vinduer

PIR sensorerne giver besked, hvis de opfanger bevægelse steder, hvor der ikke bør være bevægelse. Det kan eksempelvis være, at der er indbrud derhjemme, mens I er på ferie. Eller der er folk i en butik efter lukketid. I så fald vil alarmsystemet give besked.

Skalsikring vil sige, at boligen eller bygningen bliver lukket som en skal. Man sætter altså kontakter på døre og vinduer, så hvis der bliver åbnet et vindue, mens alarmen er slået til, så vil den give besked.

Skalsikring er det optimale valg af alarmsystem til eksempelvis erhvervsmål som kontorer, så dine medarbejdere kan bevæge sig frit inde i bygningen efter lukketid, men bygningen samtidig er beskyttet.

Ligeledes, hvis man som privatperson bor langt væk fra naboer, og man føler sig usikker, så kan skalsikring gøre, at du kan bevæge dig frit i huset om natten, mens det stadig er tyverisikret.

Hos Knud Jørgensen El ApS står vi klar til at rådgive dig både om valg af alarmsystem, men også om den optimale installation af alarmsystemer. Ring til os på 70707099 eller send en mail til info@kj-el.dk og få hjælp til netop din situation.

Videoovervågning af erhverv, industri eller større villaer

Hvis du er på udkig efter et alarmsystem til industri, erhverv eller større villaer, så kan videoovervågning kombineret med tyverisikring være en god løsning.

Kobl videoovervågning op på din smartphone

Du kan ikke være ved din virksomhed hele døgnet, 365 dage om året. Til gengæld kan du holde øje med din virksomhed, uanset hvor du er gennem din smartphone. Forestil dig et af følgende scenarier:

  • En fragtmand vil levere varer kl. 4 om morgenen til din butik
  • En medarbejder vil arbejde udenfor den normale arbejdstid på kontoret
  • En fragtmand vil levere varer en lørdag til dit lager

I hver af disse situationer vil det være en fordel, at du kan dobbelttjekke, at dem som faktisk vil ind i din virksomhed, er dem, de siger, at de er. Det kan du med videoovervågning, der er koblet op på en app på din smartphone.

Faktisk kan du mere end blot at kontrollere, hvem det er. Kommer fragtmanden med varer på skæve tidspunkter, kan du via din app åbne porten for ham, så han selv kan læsse af.

Derfor kan du med ro i sindet tage hjem efter endt arbejdsdag med et alarmsystem installeret af Knud Jørgensen El ApS. Ring til os på telefon 70707099 eller send en mail til info@kj-el.dk og hør mere.

Service på alarmsystemer

Knud Jørgensen El ApS kan hjælpe dig med at installere dit forsikringsgodkendte alarmsystem både hjemme i private boliger, ved erhvervsmål, i landbruget og i industrien.

Vi anbefaler at du får din tyverialarm serviceret, så det ikke sker fejl i systemet, der gør, at forsikringen evt. ikke dækker.

Det kan vi hos Knud Jørgensen El ApS selvfølgelig hjælpe med. Ring til os på telefon 70707099 eller send en mail til info@kj-el.dk og få råd og vejledning til serviceaftale på alarmsystemer.

Knud Jørgensen El ApS - Professionel installation

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Har du brug for råd og vejledning til dit el-projekt eller el-entreprise, så ring til os på telefon 70707099 eller kontakt os her.