Certificeringer og Godkendelser

Hos KJ-Sikring har fokus på at alt hvad vi laver, er af højeste kvalitet. For at kunne garantere jer at dette er tilfældet, har vi valgt at bruge tid og ressourcer på at sikre at vores processer er i orden. På den måde har vi sikret os de højeste certificeringer og godkendelser, der findes i vores branche.

ISO9001 certificering

Vi er hos KJ-Sikring ISO9001 certificerede, hvilket betyder at vi er certificerede af et kvalitetsledelsessystem. Dette er et krav for at måtte montere og installere alarmer, videoovervågning og adgangsgodkendelsessystemer.

Denne certificering fik vi i december 2021. At være certificeret af et kvalitetsledelsessystem vil sige at vi har et certifikat som bevis på at vi har styr på vores processer, samt at vi udfører vores arbejde til den kvalitet der er forventet.

Vi har hos KJ-Sikring valgt at blive certificerede i alle aspekter af alarmsystemer, ikke blot dem der er krav om. Dette er for at kunne forsikre dig som kunde, om at alt vores arbejde er til højeste standard – denne ISO9001 certificering er nemlig et kvalitetsstempel der gives til de højest kvalificerede.

VE certificering og F&P godkendte

Udover at være certificerede indenfor alle aspekter af alarmsystemer, er vi desuden certificerede i inden for installation af varmepumper. Her er vi både ISO9001 certificerede og certificerede VE installatører – det vil sige alt vi må lave alt arbejde omkring varmepumper.

Når man som virksomhed er VE-godkendt montør- eller installatørvirksomhed, vil det sige at vi har papirer på at vi kan installere varmepumper der lever op til de højeste standarder.

Desuden er vi hos KJ-Sikring også godkendt af F&P – en dansk brancheorganisation for forsikringsselskaber og tværgående pensionsselskaber.  At være godkendt af F&P, betyder at vi har bevis på at vi må og kan installere alarmsystemer, der lever op til de standarder brancheorganisationen sætter, når vi udfører et stykke arbejde for en kunde.

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.