GSM-alarm

Er du indenfor industri eller landbrug, så bør du overveje processtyring til dine maskiner. Hos Knud Jørgensen El ApS har vi fuld forståelse for, hvilke konsekvenser det kan have, hvis dine maskiner fejler.

I mange tilfælde bruges der maskiner, som ikke kan overvåges af personer konstant. Eksempelvis markvandingspumper eller en gylletank i landbruget.

Processtyring eller styringsalarm er et værktøj, man kobler på maskinanlæg, og indstiller til at give alarm, hvis enten maskinen eller omgivelserne ændre sig. Hernedenfor kan du læse tre eksempler fra landbruget, hvor processtyring kan være altafgørende for langbruget.

markvandingsstyring

Eksempel på GSM alarm på gylletank

Det kan være forfærdelig miljøkatastrofe, hvis en landmands gylletank flyder over, så gyllen trænger ud i åer og vandløb og ned i grundvandet. Derfor er det enormt vigtigt for en landmand at have styr på, hvor fyldt hans gylletank er.

Det kan han med en GSM alarm. Med den får han besked på SMS, når tanken har nået en forudbestemt mængde, så han kan nå og tømme den i god tid, og ikke skal tænke på at holde øje med, hvor fyldt den er.

Eksempel på GSM alarm i stalden

For en landmand med dyr, er sådan noget som temperaturen i stalden altafgørende for dyrenes trivsel og overlevelse.

Derfor er det en god idé at sætte en GSM alarm på temperaturmåleren i stalden, så den kan give besked, hvis temperaturen enten stiger eller falder.

Eksempel på GSM styring på markvandingspumper

Vandingspumper til marker tændes og slukkes langt fra, hvor vandingsmaskinerne fysisk befinder sig. Derfor skal man som landmand:

  • Køre vandingsmaskinen ud på marken
  • Tænde for pumpen, væk fra marken
  • Kontrollere om den faktisk vander ude på marken
  • Tilbage og kontrollere ved udgangspunktet, hvis den ikke kører
  • Kontrollere om den vander nu på marken
  • Kontrollere løbene om maskinen er kørt til ende, og om pumpen er slukket osv.

Det er mange gange frem og tilbage, hvor man som landmand spilder meget tid. Med en GSM styring får du besked på SMS når der eksempelvis er fejl på din maskine, eller når maskinen er kørt til ende på marken, og har slukket for pumpen. Du sparer altså tiden med at holde øje med dine pumper samt får vandet med minimale fejl og driftstop.

gsm alarmsystem

Knud Jørgensen El ApS - Professionel installation af GSM-styring

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Knud Jørgensen El ApS kan selvfølgelig hjælpe både landmænd og industribygninger i hele Sydjylland med installation af styringsalarmer.

Har du brug for råd og vejledning omkring GSM-styring, så ring til os på telefon 70707099 eller kontakt os her.

Knud jørgensen El

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.