Børnenes Univers – Teknikentreprise i Billund

← Tilbage til alle referencer

Billund kommune har som ambition at blive Børnenes hovedstad. Det betyder, at kommunen gennem institutioner, arrangementer og projekter  fokuserer på børns udvikling gennem leg. Derfor betyder kvaliteten af daginstitutionerne i Billund kommune ekstra meget.

Teknikentreprise i Børnenes univers – Hejnsvig

I Hejnsvig i Billund kommune blev der bygget en ny idrætshal, børnehave og skolefritidsordning, som en del af Børnenes hovedstad. Det skulle være institutioner, som skabte et miljø, hvor børn kan udfolde sig og lege frit. Knud Jørgensen El ApS stod her for hele teknikentreprisen. Teknikentreprise indebærer:

  • El-entreprise
  • Ventilationsentreprise
  • VVS-entreprise

Hos Knud Jørgensen El ApS kunne vi selv udfører alt el-arbejdet, mens vores dygtige og professionelle samarbejdspartnere udførte ventilations- og VVS-entreprisen. Knud Jørgensen El ApS var således totalentreprenører på hele teknikentreprisen. 

El-entreprise i Børnenes univers – Grindsted

I Grindsted arbejder Knud Jørgensen El ApS på et igangværende projekt kaldet BUGS – Børnenes Univers Grindsted Syd. Projektet går ud på, at Billund kommune vil samle tre mindre børnehaver til en større multibørnehave. Hos Knud Jørgensen El ApS står vi for el-entreprisen og kan den vej igennem være med til at skabe de bedste rammer for børnene i Grindsted. 

Børnenes univers

Flere
indlæg

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.