Panasonic

Viser alle 6 resultater

Panasonic varmepumper

Panasonic varmepumper er gennemtestede på det danske marked. Det betyder at varmepumper fra Panasonic er tilpasset til det danske klima og temperatursvingninger, hvorfor det er en meget driftssikker varmepumpe.

Vælger du en Panasonic varmepumpe, er du garanteret en fuldt funktionsdygtig varmepumpe, der fungerer optimalt i det danske klima.

luft til luft varmepumpe

Luft til Vand varmepumper

Luft til vand varmepumper bruger varmen i luften udenfor, hvorefter den fører varmen ind i boligen. Dette sker via varmerør og radiatorer – og denne type varmepumpe kan også bruges til at opvarme vand.

For at kunne fungere, skal du altså have varmerør og/eller radiatorer i din bolig. Denne type varmepumpe fungerer godt, hvis du allerede har radiatorer og ønsker at skifte fra et olie- eller gasfyr.

Luft til vand varmepumper fra Panasonic egner sig godt til helårshuse og sommerhuse der ofte er i brug. På denne type varmepumper, er der en garanti på 2 år.

Luft til Luft varmepumper

Luft til luft varmepumper anvender temperaturen i luften udefra. Ved hjælp af en kompressor øges eller reduceres temperaturen, til enten at varme eller køle indendørs.

En luft til luft varmepumpe kan ikke kun bruges til at varme et hus, et sommerhus eller et erhvervsbyggeri op. En varmepumpe kan også bruges som et airconditionsystem. Det betyder at en varmepumpe både kan bruges til at varme huset op om vinteren, og køle huset ned i sommervarmen.

Der er desuden 5 års garanti på alle vores luft til luft Panasonic varmepumper.

Multisystemer

Med Panasonic varmepumper er det muligt at installere et såkaldt multisystem i din bolig eller i dit erhvervsbyggeri. Hvordan de fungerer og hvilke fordele der er ved dem, kan du læse mere om lige her.

Samarbejde med Panasonic Danmark

Noget af det der gør en varmepumpe fra Panasonic til et godt køb, er at vi hos Knud Jørgensen El samarbejder med Panasonic Danmark. Det vil altså sige at vi ikke parallelimporterer dele af produkterne fra udlandet, men direkte fra den danske afdeling. Derfor er det nemt for os at skaffe reservedele, hvis der mod forventning opstår problemer med dele af en varmepumpe.

Det betyder at man som køber af en Panasonic varmepumpe, kan være sikker på hurtig og tryg eksekvering, såfremt der er noget der skal repareres eller udskiftes.

Alle vores varmepumper fra Panasonic kan dække byggerier med et areal på op til 150 kvadratmeter.

A++

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.