Fujitsu

Viser alle 6 resultater

Fujitsu varmepumper

En varmepumpe fra Fujitsu giver dig både en varmepumpe og et airconditionssystem i ét og samme produkt. Fujitsu varmepumper er kendetegnet ved at være driftssikre. Desuden er Fujitsu et mærke med stor ekspertise indenfor dets felt – de er altså garanti for pålidelige kvalitetsprodukter.

Alle varmepumper fra Fujitsu er desuden dækket af 5 års garanti, hvorfor de egner sig godt til større byggerier.

luft til luft varmepumpe

Luft til Luft varmepumper

Luft til luft varmepumper er kendetegnet ved at anvende luften fra klimaet udenfor. Temperaturen i luften udefra bruges til at bestemme temperaturen indendørs, ved hjælp af en indbygget kompressor. Denne kompressor kan både hæve og sænke temperaturen, før luften distribueres i det tilsigtede lokale.

En luft til luft varmepumpe fra Fujitsu er ikke blot en varmepumpe, men altså også et airconditionssystem. Det betyder at dit lokal kan køles ned når der er høje temperaturer udenfor, samtidig med at det kan opvarmes i de kolde måneder.

Ideelt til erhvervsbyggerier

Fujitsu varmepumper adskiller sig fra andre mærker ved at være ideelle i større byggerier. Disse varmepumper kan afdække både private boliger og store erhvervslokaler – for eksempel lagerhaller eller produktionslokaler.

Når der installeres en varmepumpe fra Fujitsu, installeres der derfor også en loftkassette for at sikre det optimale udbytte af aircondition. Denne loftkassette er også dækket af 5 års garanti.

En Fujitsu varmepumpe er desuden nemmere at montere end andre varmepumper, hvorfor dette kan gøres hurtigt og derved uden af forstyrre arbejdsgangen i for eksempel en produktionshal.

Fujitsu varmepumpe til dig og dine behov

Når du skal vælge hvilken Fujitsu varmepumpe du skal have installeret, er det afgørende at den passer til dine specifikke behov. Alle vores produkter fra Fujitsu er topmodeller, og derfor kan det være svært at navigere i hvilken en du skal vælge, på egen hånd.

Hos Knud Jørgensen El er vi kvalificerede og erfarne på området. Vi er KMO- og VE certificerede, hvilket betyder at vi er godkendt af højeste instans til at rådgive og installere varmepumper.

Derfor tilbyder vi også at komme ud og besigtige din ejendom, inden du vælger varmepumpe. På den måde kan vi rådgive dig i forhold til dine behov, så du får den rigtige Fujitsu varmepumpe installeret.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefonnummeret 70 70 70 99, sende os en e-mail på info@kj-el.dk, udfylde vores kontaktformular her på siden – eller komme forbi en af vores afdelinger. Vi glæder os til at høre fra dig og finde den perfekte Fujitsu varmepumpe til dig.

A++

Varmepumpepuljen åbner mandag d. 27. maj kl. 10:00

Nu kan du søge om økonomisk støtte til installation af en energieffektiv varmepumpe.
Hos Knud Jørgensen El hjælper vi dig med at udnytte denne mulighed for at reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs værdi.