Electrolux

Viser et enkelt resultat

Electrolux varmepumper

En varmepumpe fra Electrolux er tilpasset temperatursvingninger og det danske klima, hvilket betyder at du får en stabil og driftssikker varmepumpe. Alle de varmepumper vi tilbyder fra Electrolux, er gennemtestede på det danske marked, for at sikre høj kvalitet og garanti for mærkbar forskel i dit indeklima.

Med en Electrolux varmepumpe er du altså garanteret en varmepumpe der fungerer optimalt og passer til det klima vi oplever i Danmark.

luft til luft varmepumpe

Luft til Luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe gør brug af luften udefra og anvender dennes temperatur. Luften kan både bruges til nedkøling og opvarmning indendørs, da en kompressor i varmepumpen bruges til at reducere eller øge temperaturen på luften.

Med en luft til luft varmepumpe, vil du derfor ikke kun opleve at varme fordeles i dit hus, erhvervsbyggeri eller sommerhus. En varmepumpe af denne type fra Electrolux kan altså også fungere som et airconditionsystem. Du vil altså både have mulighed for at varme dit byggeri op i de kolde måneder – og køle det ned i sommervarmen.

Desuden har samtlige af vores varmepumper fra Electrolux meget stor rækkevidde. De kan afdække rum på op til 150 kvadratmeter. Det betyder at luften i rummet vil blive fordelt behageligt og jævnt, hvilket giver det optimale indeklima.

Med en luft til luft varmepumpe fra Electrolux er du desuden dækket af 5 års garanti. Hvis der mod forventning skulle være problemer med din varmepumpe, vil dette altså kunne repareres af vores certificerede og erfarne medarbejdere, så du er sikker på at alt går rigtigt til.

Hvilken Electrolux varmepumpe skal du vælge?

Det vigtigste når du vælger en varmepumpe, er at den passer til lige præcis dit byggeri. Alle vores modeller fra Electrolux er topmodeller på markedet og derfor er du sikker på at der installeres høj kvalitet hos dig. Selvom alle modeller er af høj kvalitet, kan det være svært at finde ud af hvilken specifik model der passer til dine behov.

Vores medarbejde er både KMO- og VE-certificerede. Derfor er du sikker på at vi hos Knud Jørgensen El ved præcis hvordan din varmepumpe skal installeres. Desuden kan du stole på at rådgivningen fra os er kvalificeret og lever op til kravene på markedet.

Desuden vil vi gerne sikre at vores rådgivning og installation bygger på dine specifikke behov. Derfor tilbyder vi at køre ud til dig, gennemgå dine muligheder og derved finde frem til hvilken Electrolux varmepumpe der passer tin dine behov.

Vil du høre mere om vores varmepumper fra Electrolux? Du er mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud, allerede i dag. Vi kan kontaktes på telefon 70 70 70 99 eller sende os en e-mail på info@kj-el.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Du er selvfølgelig også velkommen til komme forbi en af vores afdelinger, hvis du hellere vil det.

A+