Mitsubishi

Viser 1–16 af 17 resultater

Mitsubishi varmepumper

Varmepumper fra Mitsubishi er tilpasset det danske marked, og gennemtestede når det kommer til det danske klima. Varmepumper produceret af Mitsubishi er driftssikre og kan håndtere temperatursvingningerne i det danske vejr. Du er altså garanteret en funktionsdygtig og driftssikker varmepumpe.

luft til luft varmepumpe

Luft til Vand varmepumper

En luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi, anvender varmen udefra og fører den ind i boligen. Varmen føres ind i huset ved hjælp af enten varmerør og/eller radiatorer, hvorfor denne type varmepumpe også kan bruges til at opvarme det vand du bruger i boligen.

Med en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi, skal du altså have varmerør og/eller radiatorer i huset – til gengæld kan en varmepumpe erstatte et gas- eller oliefyr.

Alle vores luft til vand varmepumper har 5 års garanti og egner sig specielt godt til helårshuse eller et sommerhus der ofte bruges.

Luft til Luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe, er en varmepumpe der bruger luften fra udeklimaet. Temperaturen fra luften udendørs anvendes, og ved hjælp af en kompressor, øges eller reduceres temperaturen. På den måde, opvarmes eller køles luften indendørs.

Det vil med andre ord sige, at en luft til luft varmepumpe ikke blot kan opvarme et hus. En luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi, kan også fungere som airconditions system, og sørge for at din bolig eller dit sommerhus holdes køligt i sommervarmen.

Vores produkter fra Mitsubishi, kan dække større rum i et byggeri. Modellerne kan afdække rum på helt op til 150 kvadratmeter, og sørger for at luften fordeles jævnt og behageligt.

En luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi er desuden udstyret med 5 års garanti.

Multisystemer

Varmepumper fra Mitsubishi kan indgå i det vi kalder et multisystem. Det vil sige at du kan have flere forskellige modeller installeret indendørs, uden at skulle have flere produkter installeret udendørs. Du kan læse meget mere om det her.

Få hjælp til at være den rigtige Mitsubishi varmepumpe

Det er afgørende at du får den helt rigtige varmepumpe, når du skal vælge hvilken der skal installeres hos dig. De modeller vi forhandler fra Mitsubishi, er topmodeller, hvorfor du kan være sikker på det produkt der installeres, er af høj kvalitet. Det kan dog være svært at gennemskue, hvilken Mitsubishi varmepumpe der passer til dig og dine behov.

Hos Knud Jørgensen El er vi både VE- og KMO-certificerede. Du kan trygt stole på at den rådgivning og montering vi står for, er kvalificeret og lever op til de højeste krav. For at sikre at du får den rigtige rådgivning, tilbyder vi at komme forbi og gennemgå hvilke muligheder, der passer til lige præcis din bolig.

Hvis du ønsker at høre mere om vores Mitsubishi varmepumper, er du mere end velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os pr. telefon på 70 70 70 99, sende os en e-mail på info@kj-el.dk eller udfylde vores kontaktformular, her på hjemmesiden. Du er også velkommen til at komme forbi en af vores afdelinger, hvis du ønsker.

A++