Varmepumpe på abonnement

VarmepumpePå Abonn

Spar op til 50% på din varme fra 1. dag

  • Levering indenfor 1 -3 uger.
  • Inkl. montering, service og reparation.
  • Nem at opsige eller frikøbe.
Få alle fordelene ved grøn og billig varme for et fast beløb hver måned.
  • Knud Jørgensen El ApS leverer og monterer din varmepumpe.
  • Varmeo sørger for at drive anlægget.
  • Du får markedsledende varmepumpe tilpasset nordisk klima.
  • Du får fri service, reparation og udskiftning af varmepumpe.
  • Du har altid mulighed for at købe varmepumpen senere til restværdi.
er nemt og investeringsfrit

Du får mulighed for at få luft/luft- og luft/vandanlæg og undgår den store investering. Du kan bruge løsningen som supplement til din varmeløsning eller helt udskifte din nuværende varmekilde til varmepumpe. Løsningen tilbydes til alle typer bolig. Du sparer nemt op til 50% på dit eksisterende energiforbrug i forhold til naturgas, olie eller el. Det er nemt og enkelt for dig, du skal ikke bekymre dig om noget, hverken reparationer, det årlige service eller pumpens effektivitet – det tager vi os af, i samarbejde med Varmeo. Du skal blot nyde din varme og dit varme vand, du slipper for investeringen, bekymringerne og besværet.

Vi starter altid med, at besigtige og vurdere, hvilken løsning, der er den rette for dig. Enten sker det ved et fysisk besøg på din ejendom eller også kan I finde den rette løsning over telefonen. Luft/luft varmepumper kan oftest vurderes over telefonen, hvorimod luft/vand varmepumper oftest kræver besøg.

Når vi har vurderet, hvilken varmepumpeløsning, der er den rette for dig, fremsender vi tilbuddet til Varmeo og de omdanner vores tilbud til et Varmeo-tilbud, som du får på mail.

I Varmeo-tilbuddet kan du se din månedige ydelse og dit opstart-beløb. Når du har godkendt tilbuddet og underskrevet kontrakten, så griber vi og Varmeo bolden og sammen tager vi os af resten. Du skal bare nyde at få varme.

Ved alle fremtidige spørgsmål omkring dit anlæg, henvender du dig blot til os eller Varmeos kundeservice, så løser vi det for dig. Ingen besvær, ingen bekymringer, inden envesteringer for dig – bare masser af varme og komfort.

Varmeo er godkendt af www.sparenergi.dk 

Kontakt: Knud Jørgensen El ApS

Kontakt: info@varmeo.dk / 70 23 02 50
Varmeo ApS
Industrivej 21
4000 Roskilde
www.varmeo.dk