facebook share

Panasonic NZ25TKE luft til luft varmepumpe

Specifikationer

  • Energiklasse A+
  • SCOP 4,6
  • Varmeeffekt 6,0 kW
  • 5 års garanti
  • Produktion ved udendørs temperatur på -7 grader 4,05 kW

Der ydes energitilskud på denne model

Hent datablad her

Pris 8.495,00

Er du interesseret i denne varmepumpe? Kontakt os her.

Beskrivelse

NZ-modellerne er effektive og pålidelige, selv ved udendørstemperaturer på helt ned til -35 grader. Takket være det gennemtænkte design er NZ perfekt som udskiftningspumpe. 

Bidrag til et grønnere miljø, og reducer dine omkostninger

Ved at opdatere eller udskifte dit nuværende varmesystem med en ny varmepumpe fra Panasonic gør du en god gerning for både miljøet og din økonomi. Reduceret GWP-værdi og øget energieffektivitet bidrager til en grønnere planet, men giver også lavere energiomkostninger. Det er to forhold, vi hos Panasonic lægger stor vægt på. Vi håber, at flere virksomheder og privatpersoner begynder at anvende R32 for miljøets skyld.

R32-kølemidlet skåner også systemets kompressor og forlænger derved varmepumpens levetid. Vores varmepumper, som indeholder det nye R32kølemiddel, viser en markant reduktion i GWP-værdien (Global Warming Potential) sammenlignet med andre kølemidler. Hvis vi sammenligner GWP-værdien for R410A og R32, er værdien reduceret med en tredjedel. R32-kølemidlet påvirker helt klart miljøet mindre.

Vinder af iF Design Award

iF Design Awards er en af de mest prestigefulde designkonkurrencer i verden. Siden 1953 har dommerne fulgt strenge kriterier og bedømmer bl.a. miljøpåvirkning, udseende og funktionalitet. Udmærkelserne gives kun til produkter, som viser sandt innovativt design.

Panasonic har med Etherea-serien haft held til at gøre indendørsdelen meget slank, samtidig med at de har kunnet bevare en energimærkning på A++. Ethereasortimentets enheder er designet til at kunne passe ind i alle boligtyper, men også i kommercielle bygninger. Enheden har et flot design, er diskret og mere kompakt end tidligere.

Panasonic-NZ25TKE-spec-1.png

Panasonics varmepumper som indeholder det nye R32 kølemiddel, viser en markant reduktion i GWP-værdien (Global Warming Potential). Et vigtigt skridt i den rigtige retning hvad angår reduktion af drivhusgasser.

Panasonic-NZ25TKE-spec-5.png

Panasonics indendørsenhed er en af de mest støjsvage på markedet. Indendørsdelen udsender næsten uhørlige 19 dB(A).

 

 

 

Panasonic-NZ25TKE-spec-9.png

Belønnet med den prestigefulde IF Design Award 2017.

Panasonic-NZ25TKE-spec-2.png

Sæsontilpasset varmedrift i overensstemmelse med de nye EcoDesign-krav. Jo højere SCOP-værdi desto højere effektivitet. Varme hele året rundt uden unødigt energiforbrug.

 

Panasonic-NZ25TKE-spec-6.png

Man kan også anvende vedligeholdelsesvarme, trinløs +8°C/+15°C. På den måde forhindrer man at temperaturen i huset når ned i nærheden af frysepunktet i de koldeste måneder, samtidig forbruges der en minimal energimængde til varmedrift.

Panasonic-NZ25TKE-spec-3.png

Sæsontilpasset køledrift i overensstemmelse med de nye EcoDesign-krav. Jo højere SEER-værdi desto højere effektivitet. Afkøling året rundt uden unødigt energiforbrug.

 

Panasonic-NZ25TKE-spec-7.png

Designet med henblik på nem udskiftning af ældre Panasonic-modeller.

Panasonic-NZ25TKE-spec-4.png

Det nye støvopsamlingsfilter på Panasonic-enheder er i stand til at samle støv så man kan nyde en ren og sund luft.

 

 

 

Panasonic-NZ25TKE-spec-8.png

Kompatibel med de fleste brugervenlige fjernbetjeninger til varmepumper, overalt ved hjælp af en almindelig smartphone med Android eller iOS, en tablet eller en PC via internettet.