facebook share

Vaillant VWL 125 12 kW

Specifikationer

  • Energiklasse A++
  • SCOP lav temperatur 35 grader 4,5
  • SCOP høj temperatur 55 grader 3,41
  • App styring via VR920

 

Hent datablad her

 

Pris 57.995,00 Kr.

Er du interesseret i denne varmepumpe? Kontakt os her.

Beskrivelse

Varmepumper = fremtidens opvarmning

Vaillant har i mere end 140 år været markedsledende inden for opvarmningsteknologi. Vores succes er baseret på forskning og udvikling af effektive og energibesparende produkter, som retter sig efter dine ønsker og behov. Med Vaillants miljøvenlige løsninger er du sikret højeste effektivitet, maksimal komfort, tysk kvalitet samt intelligent og brugervenlig betjening og styring.

Lavere energiforbrug og varmeregning

Solens stråler tilfører masser af energi til jorden og luften. Ved at udnytte denne gratis energi og de vedvarende energiressourcer til opvarmning via en Vaillant VWL 125 varmepumpe, får du en utrolig miljøvenlig og effektiv varmeløsning, og du er garanteret en lav varmeregning, idet solens stråler leverer op til 75% af energien til varmepumpen - helt gratis.
Dermed kan du se frem til at blive 100% uafhængig af fossile brændstoffer.

Tilpasset det danske klima

aroTHERM kølemiddel split luft til vand varmepumpen er utrolig effektiv og fleksibel. Varmepumpen er testet og designet til det skandinaviske klima og har en effektiv drift helt ned til -20° C. Det kan bl.a. lade sig gøre, da kølemiddelrørene, der forbinder udendørs- og inden- dørsenheden er præisolerede og fyldt med frostfri kølemiddel.