facebook share

Vaillant VWL 105 10 kW

Specifikationer

  • Energiklasse A++
  • SCOP lav temperatur 35 grader 4,63
  • SCOP høj temperatur 55 grader 3,29
  • App styring via VR920

 

Hent datablad her

 

Pris 54.995,00 Kr.

Er du interesseret i denne varmepumpe? Kontakt os her.

Beskrivelse

Lavere energiforbrug og varmeregning

Solens stråler tilfører masser af energi til jorden og luften. Ved at udnytte denne gratis energi og de vedvarende energiressourcer til opvarmning via en varmepumpe, får du en utrolig miljøvenlig og effektiv varmeløsning, og du er garanteret en lav varmeregning, idet solens stråler leverer op til 75% af energien til varmepumpen - helt gratis.
Dermed kan du se frem til at blive 100% uafhængig af fossile brændstoffer.

Det rigtige valg til nybyggeri og renovering

Den modulerende kompressor i Vaillant VWL 105 varmepumpen sørger for at tilpasse sig din boligs aktuelle varmebehov, og er et optimalt valg ved såvel nybyg som renovering, da varmepumpen leverer en fremløbstemperatur op til 62° C.

aroTHERM kølemiddel split luft til vand varmepumpen er det perfekte valg til nybyggeri med lave fremløbstemperaturer og i kombination med gulvvarme.

Også ved renovering og udskiftning af eksisterende varmeanlæg er varmepumen en oplagt mulighed for at anvende de vedvarende energiressourcer og spare på energien, da varmepumpen også har en effektiv drift ved radiatorsystemer eller ved en kombination af radiatorer og gulvvarme.

Utrolig stille drift = fleksibel placering

Varmepumpen kan placeres diskret ved husmuren og helt op til 25 meter fra indedelen - også tæt på skel. Uanset hvor den placeres, er den ikke til gene for omgivelserne, da varmepumpen har et utroligt lavt lydniveau. Ved en afstand målt 3 meter fra varmepumpen vil lydniveauet være ned til 47 dB(A). I lydreduceret drift er den nærmest lydløs med værdier målt helt ned under 35 dB(A).