facebook share

Panasonic HZ25UKE Flagship

Specifikationer

  • Energiklasse A+++
  • SCOP 5,2
  • Varmekapacitet Max 7,3 kW
  • 5 års garanti
  • Produktion ved udendørs temperatur på -7 grader 4,7 kW

 

Hent datablad her

 

Pris 11.495,00

Er du interesseret i denne varmepumpe? Kontakt os her.

Beskrivelse

Altid frisk og ren luft med nanoe™ X

Panasonic HZ25UKE med nanoteknologi, luften i rummet renses med elektrostatiske finpartikler af vand.

  • Rensning kan foregå samtidig med eller uafhængigt af varme-/kølefunktion.
  • Fjerner lugt og hæmmer virus og bakterier (bakterier, svampe, pollen, virus og cigaretrøg). OH-radikaler fjerner brint, hvilket effektivt fjerner lugt og steriliserer luften.

nanoe™ X hæmmer lugt samt bestemte bakterier og vira nanoe™ X indeholder 10 gange¹ flere OH-radikaler. Den nyligt udviklede nanoe™ X-enhed producerer 10 gange flere OH-radikaler (4.800 milliarder) end en normal nanoe™-enhed. Større mængder af OH-radikaler i nanoe™ X giver en fremragende hæmmende virkning på bakterier, vira og allergener samt lugt, så du får et friskere og renere hjem.

Høj energieffektivitetsklasse: A+++

Panasonic har kombineret sin fineste teknologi i en varmepumpe, som leverer komfort og høj effektivitet. Takket være Panasonics originale inverterkompressor, hjertet i en varmepumpe, er der blevet opnået høje niveauer af energieffektivitet. Som et resultat heraf er driftsomkostningerne væsentligt reduceret. Systemet kan endda levere varme, når det er -35 °C* udenfor.

Panasonic-CZ25TKE-spec-1.png

Panasonics varmepumper som indeholder det nye R32-kølemiddel viser en markant reduktion i GWP-værdien (Global Warming Potential). Et vigtigt skridt i den rigtige retning hvad angår reduktion af drivhusgasser. R32 er desuden et enkomponent-kølemiddel hvilket gør det let at genbruge.

Panasonic-HZ25UKE-spec-5.png

Panasonic R2-rotationskompressor. Den er konstrueret til at tåle ekstreme forhold og fungerer stabilt med den højeste ydeevne og effektivitet.

Panasonic-HZ25UKE-spec-9.png

På denne måde forhindrer du at temperaturen i huset falder ned til frysepunktet i de koldeste vintermåneder, samtidig med at der bruges en minimal mængde energi på varmedrift.

Panasonic-HZ25UKE-spec-13.png

5 års garanti. Panasonic giver 5 års garanti på alle kompressorer i sortimentet.

Panasonic-HZ25UKE-spec-2.png

Sæsontilpasset varmedrift i overensstemmelse med de nye EcoDesignkrav. Jo højere SCOP-værdi, desto højere effektivitet. Varme året rundt uden unødigt energiforbrug.

 

 

 

 

Panasonic-HZ25UKE-spec-6.png

 nanoe™ X luftrensningsystem. Elektrostatisk atomiserede vandpartikler af nanoestørrelse renser luften i rummet ved hjælp af nanoteknologien nanoe™ X.

 

Panasonic-HZ25UKE-spec-10.png

Panasonics fornyelsessystem muliggør at eksisterende R410A- eller R22-rørinstallationer af god kvalitet kan genanvendes, samtidig med at nye højeffektive R32-systemer installeres.

Panasonic-HZ25UKE-spec-3.png

Søsontilpasset varmedrift i overensstemmelse med de nye EcoDesignkrav. Jo højere SEER-værdi, desto højere effektivitet. Kølighed året rundt uden unødigt energiforbrug.

 

 

 

 

Panasonic-HZ25UKE-spec-7.png

Panasonics udendørsenhed er en af de mest støjsvage på markedet. Indendørsdelen er næsten lydløs ved kun 18 dB(A).

 

 

Panasonic-HZ25UKE-spec-11.png

CZ-CAPRA1 : Husholdningssortimentet med integration til PACi og ECOi via CZ-CNT-port.

Panasonic-HZ25UKE-spec-4.png

Inventer Plus-system. Denne klassificering fremhæver Panasonics højtydende system.

 

 

 

 

 

 

 

Panasonic-HZ25UKE-spec-8.png

Ned til -35°C ved varmedrift. Panasonics varmepumper fungerer ved en omgivende temperatur ned til -35°C. Testet af DTI (Dansk Teknologisk Institut).

 

Panasonic-HZ25UKE-spec-12.png

Styr din varmepumpe hvor du end befinder dig. Panasonic har et stort udvalg af fjernbetjeninger som muliggør kontrol på afstand via internet eller SMS.