facebook share

Panasonic CZ35TKE luft til luft varmepumpe

Specifikationer

  • Energiklasse A+
  • SCOP 4,1
  • Varmeeffekt Max 6,7 kW
  • 5 års garanti
  • Produktion ved udendørstemperatur på -7 grader 4,05 kW

 

Hent datablad her

 

Pris 9.495,00 Kr.

Er du interesseret i denne varmepumpe? Kontakt os her.

Beskrivelse

Vælger du desuden fjernstyring, kan du ved hjælp af mobiltelefonen skrue op for varmen et par timer inden ankomst. Så venter der dig en behagelig varme, lige så snart du træder indenfor

  • Panasonic CZ35TKE med Inverter-teknologi
  • Kompatibel med internetstyring
  • Styring af luftretningen (op og ned) via fjernbetjeningen
  • Giver en behagelig varme, selv ved en udetemperatur på -25 °C max 6,70 kW
  • Vedligeholdelsesvarme (+8/+15 grader). Perfekt til sommerhuse. 

Kvaliteten er i top

Kvalitet har altid været en kerneværdi for Panasonic i deres snart 100 årige historie. Og da Panasonic selv udvikler deres varmepumper fra start til slut, har de fuld kontrol over hele produktionen. Ingen modeller slippes ud på markedet, før de er blevet testet grundigt og ofte også afprøvet i testhuse flere steder i Norden. Vi er derfor sikre på, at vores løsninger lever op til dine krav og behov – og leverer de forventede resultater i et til tider udfordrende og hårdt klima. Derfor sælges alle Panasonic luft/luft varmepumper hos Panasonic Center også med hele 5-års reklamationsret.

Panasonic-CZ35TKE-spec_1.png

Sæsontilpasset varmedrift i overenstemmelse med de nye EcoDesign-krav. Jo højere SEER-værdi desto højere effektivitet. Behagelig varme året rundt uden unødigt energiforbrug.

Panasonic-CZ35TKE-spec_5.png

Kompatibel med de fleste brugervenlige fjernbetjeninger til varmepumper overalt ved hjælp af en almindelig smartphone med Android eller iOS, en tablet eller en pc via internettet.

Panasonic-CZ35TKE-spec_2.png

Sæsontilpasset køledrift i overenstemmelse med de nye EcoDesign-krav. Jo højere SEER-værdi desto højere effektivitet. Behagelig afkøling hele året rundt uden unødigt energiforbrug.

Panasonic-CZ25TKE-spec-1.png

Panasonics varmepumper som indeholder det nye R32-kølemiddel viser en markant reduktion i GWP-værdien(Global Warming Potential). Et vigtigt skridt i den rigtige retning hvad angår reduktion af drivhusgasser. R32 er desuden et enkomponent-kølemiddel, hvilket gør det let at genbruge.

Panasonic-CZ35TKE-spec_3.png

Ned til -20°C ved køledriftSystemet fungerer i kølestand ved en udendørstemperaturpå ned til -20°C.

Panasonic-CZ35TKE-spec_4.png

Du kan også anvende vedligeholdelsesvarme, trinløs +8/+15°C. På den måde forhindrer du, at temperaturen i huset når ned i nærheden af frysepunktet i de koldeste vintermåneder, samtidig med at der er minimal energimængde til varmedrift.