facebook share

Panasonic CZ25TKE luft til luft varmepumpe

Specifikationer

  • Energiklasse A+
  • SCOP 4,1
  • Varmeeffekt 5,2 kW
  • 5 års garanti
  • Produktion ved udendørs temperatur på -7 grader 3,3 kW

 

Hent datablad her

 

Pris 7.995,00 Kr.

Er du interesseret i denne varmepumpe? Kontakt os her.

Beskrivelse

CZ Inverter-modeller er kraftige, højeffektive og altid klar, når du har brug for dem.
Disse modeller har 10 % mere luftgennemstrømning i automatisk ventilatorindstilling i forhold til tidligere modeller. Den øgede luftmængde betyder, at den ønskede temperatur nemt kan opnås, så du kan nyde et behageligt indeklima i din bolig.

Den perfekte varmepumpe til sommerhuset

Funktionerne i Panasonics CZ25TKE gør den perfekt til sommerhuset. Takket være +8- eller +10-gradersfunktionen kan du holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrit uden at anvende særlig meget energi. Du får desuden en behagelig afkøling på de varmeste sommerdage.

Varm op inden du kommer med fjernstyring

Vælger du desuden fjernstyring, kan du ved hjælp af mobiltelefonen skrue op for varmen et par timer inden ankomst. Så venter der dig en
behagelig varme, lige så snart du træder indenfor.

  • Panasonic CZ25TKE giver en behagelig varme, selv ved en udendørstemperatur på -25°C
  • Inverter-teknologi
  • Styring af luftretningen (op og ned) via fjernbetjeningen
  • Vedligeholdelsesvarme (trinløs 8-15 grader). Perfekt til sommerhuset
  • Kompatibelt med internetstyring
Panasonic-CZ25TKE-spec-1.png

Panasonics varmepumper som indeholder det nye R32-kølemiddel viser en markant reduktion i GWP-værdien (Global Warming Potential). Et vigtigt skridt i den rigtige retning hvad angår reduktion af drivhusgasser. R32 er desuden et enkomponent-kølemiddel hvilket gør det let at genbruge.

Panasonic-CZ25TKE-spec-2.png

Sæsontilpasset varmedrift i overensstemmelse med de nye EcoDesign-krav. Jo højere SCOP-værdi desto højere effektivitet. Behagelig varme hele året rundt uden unødigt energiforbrug.

Panasonic-CZ25TKE-spec-3.png

Sæsontilpasset køledrift i overensstemmelse med de nye EcoDesign-krav. Jo højere SEER-værdi desto højere effektivitet. Behagelig afkøling året rundt uden unødigt energiforbrug.

Panasonic-CZ25TKE-spec-4.png

Ned til -20°C ved køledrift. Systemet fungerer i køletilstand ved en udendørstemperatur på ned til -20°C.

Panasonic-CZ25TKE-spec-5.png

Du kan også anvende vedligeholdelsesvarme trinløs +8/+15°C. På den måde forhindrer du at temperaturen i huset når ned i nærheden af frysepunktet i de koldeste vintermåneder, samtidig med at der frobruges en minimal energimængde til varmedrift.

Panasonic-CZ25TKE-spec-6.png

Kompatibel med de fleste brugervenlige fjernbetjeninger til varmepumper overalt ved hjælp af en almindelig smartphone med Android eller iOS, en tablet eller en pc via internettet.