facebook share

Haier Dawn 25 luft til luft varmepumpe

Specifikationer

  • Energiklasse A+++
  • SCOP 5,1
  • Varmeeffekt 3,2 kW
  • Lydsvag
  • Produktion ved en udendørs temperatur på -7 grader 2,35 kW

 

Hent datablad her

 

Pris 9.995,00 Kr.

Er du interesseret i denne varmepumpe? Kontakt os her.

Beskrivelse

Haier Dawn 25 topmodellen fra Haier udnytter på alle måder tidens design og nyeste teknologi for opnåelse af optimal komfort og effektivitet.

Med den indbyggede Wifi styring kan du let styre din varmepumpen direkte fra din smartphone, og avancerede sensorer overvåger solindfald og menneskers bevægelser i rummet og tilpasser automatisk anlæggets ydelse for opnåelse af optimal komfort og effektivitet.

Indedelens unikke design og de særlige ventilatorer giver en super lydsvag drift på helt ned til 15 dB(A).
Med en ekstra høj effektivitet og mindre end 1 kg af det miljøvenlige kølemiddel R32, placerer Dawn-modellen sig helt i top som en af markedets absolut mest miljøvenlige og energieffektive varmepumper.

Haier AC i Europa – Fokus på miljøet

Haier er fokuseret på miljøet og er bevidst om deres ansvar. Et konstant fokus på udvikling og løbende investeringer i teknologi og nye løsninger, er med til at reducere miljøpåvirkningerne. Med klare mål om reduceret CO2-udslip, anvender Haier kun de nyeste og mest energi- og miljørigtige komponenter og drivmiddeler i alle deres produkter. Alle tilgængelige Haier modeller lever derfor op til de fælles Europæiske krav omkring Eco-design og energimærkning, ligesom de alle er Eurovent certificerede.