facebook share

Energitilskud til varmepumpen

Overvejer du at investere i en varmepumpe? Få et overblik over dine muligheder her. 

Ifølge Teknologisk Institut og Energitjenesten vurderes varmepumper til at være en af de vigtigste teknologier mod et fossil frit Danmark, og en ekstra gevinst for forbrugerne er, at man kan opnå store besparelser på varmeregningen ved at investere i en varmepumpe, som ofte vil være tjent hjem efter blot 5-10 år. 

Vi hjælper dig med energitilskud

Knud Jørgensen EL gør det nemt for dig at opnå tilskud på dine energiforbedringer. I nedenstående skema kan du finde det nøjagtige energitilskud som du kan opnå, i forhold til den forbedring som du på tænker at få lavet. 

Knud Jørgensen EL vil i samarbejde med Tekniq sørge for at søge om et energitilskud til dig, det eneste vi skal bruge er din mail adresse, telefon nr. og et billede af den nuværende varmekilde. Herefter vil vi oprette en sag ved Tekniq og når varmepumpen er monteret og godkendt, vil du automatisk modtage tilskuddet fra Tekniq. 

Varmepumpelisten og energitilskud

For at du kan få tilskud skal den købte varmepumpe være en energirigtig varmepumpe. Vi er selvfølgelig behjælpelige med at guide dig igennem. 

Hør mere her

Hvis du har lyst til at høre mere om energitilskud i detaljer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 70 99 eller send en e-mail  info@kj-el.dk. 

Vi dækker hele det syd og midt jyske område, men vi står også klar med den nødvendige hjælp til at opnå tilskud til dig uden for dette område. 

Der gives tilskud til :

  • Boliger over 80 m2 der er registreret som stuehuse, parcelhuse, række-kæde huse, dobbelthuse og tofamilieshuse. Varmekilde skal være enten : Gas, olie, el eller biomasse.
  • Sommerhuse over 50 m2 og under 150 m2. De skal være opvarmet med el-radiator evt. suppleret med brændeovn.
  • Der gives ikke tilskud til huse under 80 m2 eller huse med fjernvarme.
  • Der gives ikke tilskud til sommerhuse under 50 m2 eller over 150 m2.
  • Der gives ikke tilskud til kolonihaver.
  • Der gives kun tilskud til en varmepumpe pr. adresse.

   Prisændring

  • Pr. 1. februar 2020 er prisen på energitilskud ændret til 20 øre/kWh.

   Energitilskud stopper

  • I forbindelse med afslutning på Energiselskabernes Energispareindsats, stoppes  udbetalingen enrgitilskud pr. 31. marts 2020. Sager der ikke er færdigbehandlede før denne dato, vil ikke kunne modtage energitilskud.