facebook share

Parkeringshus Vejle Havn

Parkeringshus Vejle Havn

Nyt stort parkeringshus på Vejle Havn - Knud Jørgensen El står for El-entreprisen

Vi er meget glade og stolte over at have vundet el-entreprisen på et spændende projekt.

Denne gang på Vejle Havn hvor der skal opføres et helt nyt p-hus på ca. 8.000 m2 - delvist under terræn.

Hovedentreprenøren er KG Hansen fra Grindsted.

P-huset opføres med respekt for de lækre eksisterende havnearealer

Det er vigtigt at udsigten fra stuelejlighederne i Kanaltårnene ikke forstyrres, og samtidig at P-husets facader bygges med teglsten med mønster, så det kommer til at se pænt ud, og kommer til at passe ind.

Det var et krav i Vejle Kommunes udbud af parcellen ved vejen Svajebassinet på Vejle Havn, at parkeringshuset skulle opføres i en arkitektur, der matcher de omkringliggende bygninger. Derfor skalmures den knap 8000 kvadratmeter store bygning med overskudssten fra Fjordenhus.

Knud Jørgensen El skal stå for hele el-entreprisen på dette spændende projekt. Projektet startede op i slut April, og forventes klar omkring årsskiftet.

Læs mere om El-entreprise