Kaisai

Viser et enkelt resultat

Kaisai varmepumper

En varmepumpe fra Kaisai er ideel til dit skur eller din garage. Denne varmepumpe afgiver en smule mere lyd, men ikke på et niveau hvor det er forstyrrende. Varmepumper fra Kaisai er en billigere alternativ til andre varmepumper, samtidig med at de af størrelse er en smule mindre end andre mærker – hvilket gør den til den perfekte varmepumpe at installere i skure og garager. Denne type varmepumpe er meget driftssikker og du er sikker på høj kvalitet.

Vores varmepumpe fra Kaisai er desuden udstyret med 3 års garanti. Med andre ord; hvis der mod forventning skulle opstå komplikationer, er du garanteret kvalificeret rådgivning og reparation fra vores erfarne og certificerede medarbejdere.

Alle vores medarbejdere er KMO- og VE-certificerede, hvilket betyder at de er certificeret til at varetage installation og vedligeholdelse af varmepumper, efter de gældende regulatorer.

mitsubishi msz ln25 hero hvid

Luft til luft varmepumper

Når der installeres en Kaisai varmepumpe, anvender den luften udefra. Temperaturen øges eller reduceres af en indbygget kompressor. På den måde kan varmepumpen både hæve og sænke temperaturen.

Luften udefra anvendes altså til at nedkøle eller hæve temperaturen på den luft der pumpes ind i dit skur eller din garage, alt efter hvor du vælger at få varmepumpen installeret.

Med andre ord; Du er sikker på at den temperatur du ønsker, vil blive vedligeholdt af din varmepumpe. Du kan altså sikre at din garage eller dit skur forbliver køligt eller opvarmet, alt afhængig af hvad der passer til dine behov.  

Hvilken Kaisai varmepumpe skal du vælge?

Hvis du ønsker en Kaisai varmepumpe installeret, er det vigtigt at den installeres rigtigt fra starten af, for at sikre det optimale udbytte. Vores Kaisai varmepumpe er en topmodel og lever op til kvalitetskravene på markedet.

Du er mere end velkommen til at kontakte os vedrørende en Kaisai varmepumpe. Vi bestræber os på at varmepumpen passer til dine specifikke behov, hvorfor vi gerne besøger dig og finder den bedste løsning for dig og din bolig.

Du kan ringe til os på 70 70 70 99 eller udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden. Desuden kan du også sende os en e-mail på info@kj-el.dk. Skulle du have lyst til at besøge en af vores afdelinger, er du mere end velkommen til at finde den nærmest dig.

A+