Montering af varmepumper

Nå du køber en varmepumpe eller aircondition hos Knud Jørgensen El ApS giver vi gerne et tilbud på montering af pumpen. Vores erfarne montører udfører altid en professionel service og rådgivning med udgangspunkt i det hjem eller de lokaler, hvor pumpen skal monteres. Vores montører er KMO-godkendte, hvilket giver tilladelse til at montere maskiner med kølervæske.

Her på siden kan du læse mere om den service vi yder, og hvordan de forskellige pumper bliver monteret.

Vi monterer i hele Sydjylland, skal du have monteret en varmepumpe i Esbjerg, Gørding, Billund, Varde eller andre steder i Sydjylland, er vi de rette samarbejdspartnere for dig.

 

1. Besøg hos kunden

Vores erfarne montører kommer altid ud og taler med dig inden selve monteringen går i gang. Det gør de, så de kan få overblikket over området, elinstallationerne, væggene og mange andre detaljer. Det betyder, at når selve monteringen finder sted, så er det hele forberedt, og de har alle materialer med. Det giver den mest effektive montering.

Derudover giver det dig som kunde mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du måtte have til montøren både om varmepumpen eller aircondition og om selve monteringen.

Desuden giver det montøren bedre forudsætninger for at rådgive omkring placering samt valg af varmepumpe eller aircondition at have set stedet, den skal sidde, da det har afgørende betydning for, hvilken varmepumpe, du skal vælge.

Alt i alt giver det den bedste og mest effektive oplevelse for både kunde og montør, at vi kan se hinanden i øjnene og have dialogen omkring produkt og montering. 

2. Beregninger og bestilling af materialer

Efter vores professionelle montører har besøgt kunden, laver Knud Jørgensen El ApS alle beregninger af, hvor mange materialer, der skal bruges, samt bestiller disse materialer hjem. Det betyder, at montøren møder 100% klar op hos kunden, klar til step 3; montering.

3. Montering af varmepumpen

Da montør og kunde har talt sammen, og montøren har set stedet for monteringen af varmepumpen, betyder det, at både montør og kunde er afklaret omkring selve monteringen samt valget af produktet. På den måde bliver monteringen af varmepumpen så effektiv som muligt.

4. Test af pumpen og hjælp til betjening

Når pumpen er monteret tester vi selvfølgelig, at varmepumpen eller aircondition virker. Det gør vi ved at måle udgangstemperaturen på pumpen, så vi sikrer, at den kan skabe den ønskede temperatur. Derudover tester vi, at alt er korrekt monteret ved at trykprøve kobberrørene, som kølervæsken skal løbe igennem.

Er din varmepumpe med wifi, så sætter vi selvfølgelig det op også. Hænger din varmepumpe sammen med en app, så har vores montører allerede en app installeret på deres telefoner, så de kan vise dig, hvordan appen virker.

Vi tager fuldt ansvar for vores arbejde. Derfor, hvis vores montører er kørt, og du ikke kan finde ud af at betjene din varmepumpe, eller der på anden måde er fejl, så kigger vi selvfølgelig ud til dig igen.

Montering af luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper er større systemer end luft til luft. Luft til vand varmepumperne har også en udedel og en indedel, men udedelen trækker luft ind udefra, og indedelen bruger denne luft til at varme vandet i boligen op. Varmepumpen kobles på den eksisterende varme installation, varmepumpen sørger for at fordele varmen så du altid har varm vand til brugsvand og varme i radiator eller gulvvarme.  

Vi aflægger dig selvfølgelig et besøg for at se på bygningen, så vi samtidig kan rådgive dig for at få den optimale opsætning. Så har vi også mulighed for at danne os et overblik over dit eksisterende varmesystem. Måske har du et oliefyr, der skal fjernes. Måske skal der bruges en ny varmtvandsbeholder. Derudover kan vi også rådgive dig i forhold til fradrag.

Ud fra dit nuværende forbrug kan vi desuden også beregne hvilken luft til vand varmepumpe, du har behov for.

Det er lovpligtigt, at din luft til vand varmepumpe serviceres én gang årligt. Denne service kan vi selvfølgelig også stå for.

Montering af luft til luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe består af en indedel og en udedel. Når man taler om montering af en luft til luft varmepumpe, er det opsætningen af disse to dele. Udedelen trækker luft ind, som bliver fordelt ud i boligen af indedelen. Derfor er det forbindelsen mellem indedel og udedel, der afgør, hvor kompliceret monteringen af luft til luft varmepumpen er.

Hos Knud Jørgensen El ApS har vi både KMO certificerede montører klar til at monterer luft til luft varmepumpen, men også til at rådgive dig omkring det optimale sted til placering af henholdsvis inde- og udedel. Vi kommer selvfølgelig ud til dig og ser din bolig, så vi sammen kan lægge den bedste plan for monteringen.

Vi anbefaler desuden, at din luft til luft varmepumpe bliver serviceret én gang om året. Dette kan vores erfarne montører selvfølgelig også udføre.

Er du interesseret i at høre mere om montering af luft til luft varmepumper, så ring 70707099 eller send en mail til info@kj-el.dk.

Samarbejde med autoriserede VVS’er

For at må koble luft til vand varmepumpen sammen med brugsvand og rør, skal der en autoriseret VVS’er til. Vi har et godt samarbejde med VVS-installatører, så vi kan sikre dig den bedste montering af varmepumpen fra start til slut.

Samarbejde med producenter

Ligesom vi ønsker at være tæt på vores kunder, så vi kan tale sammen om projektet, så har vi også et godt samarbejde med producenterne af varmepumperne og aircondition. Vi samarbejder tæt med:

  • Panasonic
  • Mitsubishi
  • Fujitsu
  • LG
  • Haier

Knud Jørgensen El ApS - Professionel montering af varmepumper

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Har du brug for råd og vejledning til dit el-projekt eller el-entreprise, så ring til os på telefon 70707099 eller kontakt os her