Om Den grønne butik

Historien om Den Grønne Butik startede med, at Bente og Knud Jørgensen, grundlæggerne af Knud Jørgensen El ApS, åbnede en butik i Gørding i 1989, som specialiserede sig indenfor hårde hvidevarer. Selvom hvidevarer var det primære forretningsområde, solgte man også isenkram, legetøj m.m.

Knud Jørgensen åbnede senere en større butik i Bramming, med designer lamper, bl.a. fra Louis Poulsen, og et stort udvalg af hvidevarer. Men lampeafdeling, og butikken i Bramming er senere lukket, og i stedet er der blevet åbnet endnu en hvidevarebutik i Grindsted.

Navnet Den Grønne Butik skifter betydning

Navnet Den Grønne Butik fik butikken nok mest fra sit grønne inventar i butikken. Men som forretningen udviklede sig gennem årene, kom det primære forretningsfokus mere over på energirigtige hvidevarer, varmepumper og miljøvenlige energiløsninger. Dét som der også kan kaldes grøn energi. Navnet Den Grønne Butik passer nu om dage bedre på det arbejde, som virksomheden udfører frem for de grønne lokaler, som butikken havde før i tiden.

Knud Jørgensen El ApS overtager Den Grønne Butik

D. 1. januar 2018 fusionerede Den Grønne Butik med Knud Jørgensen El ApS, og drives nu under ét selskab. I dag er Den Grønne Butik specialiseret i optimale løsninger indenfor energioptimering. Med fusionen er alle specialister med kompetencer og viden inden for energiløsninger nu samlet, og kan klare enhver energiopgave for både private, industri, landbrug og erhverv. Hvidevaresalg og service er også stadig et stort forretningsområde for Knud Jørgensen El ApS, da man har indkøbsaftaler med flere kommuner osv.