Om Knud Jørgensen El ApS

Hvem er Knud Jørgensen El ApS? 

El-installatør, Knud Jørgensen, er grundlæggeren af Knud Jørgensen El ApS. Knud startede som selvstændig el-installatør tilbage i midten af 80'erne, og d. 26. juni 1992 blev selskabet stiftet, dog først under navnet Esbjerg El & Hvidevareservice APS, hvilket stammede fra en installatør virksomhed i Esbjerg, som Knud købte af sin tidligere mester.

Senere blev selskabet omdøbt til Knud Jørgensen El ApS. Knud drev her igennem el installatør virksomhed i mange år, sideløbende med stor hvidevaresalg og service gennem navnet Den Grønne Butik.

Ejerkredsen udvides   

I 2009 blev selskabet op delt i to, da ejerkredsen blev udvidet med Bent Kristensen på el installatør delen, og Knud ønskede at fortsætte butiksdelen selv, under navnet Den Grønne Butik.

I 2010 blev el installatør delen igen udvidet, og Henrik Terp Kristensen indtrådte også i ejerkredsen.

Flere binavne, som Donslund El Afdeling, DK alarmsikring, esbjergnethvidevare m.fl. blev oprettet pga. virksomheden blev udvidet med flere forretningsområder og afdelinger. 

Forretningen samles under ét driftselskab

Pga. sygdom valgte Knud Jørgensen i 2014 at sælge sine anparter, både i Knud Jørgensen El ApS, og Den Grønne Butik. Knud er aktivt medlem af bestyrelsen, og følger stadig virksomheden fra sidelinjen.

Ejerforholdene er nu 50/50 mellem Bent Kristensen og Henrik Terp Kristensen, og i forbindelse med seneste køb af Billund El-Service ApS, har man også valgt at fusionere Den Grønne Butik med Knud Jørgensen El ApS, så der i dag kun er ét driftselskab, med afdelinger i Gørding, Grindsted, Billund, Esbjerg og Nebel.

Aircondition.jpg

Om Den grønne butik

Historien om Den Grønne Butik startede med, at Bente og Knud Jørgensen, grundlæggerne af Knud Jørgensen El ApS, åbnede en butik i Gørding i 1989, som specialiserede sig indenfor hårde hvidevarer. Selvom hvidevarer var det primære forretningsområde, solgte man også isenkram, legetøj m.m.

Knud Jørgensen åbnede senere en større butik i Bramming, med designer lamper, bl.a. fra Louis Poulsen, og et stort udvalg af hvidevarer. Men lampeafdeling, og butikken i Bramming er senere lukket, og i stedet er der blevet åbnet endnu en hvidevarebutik i Grindsted.

Navnet Den Grønne Butik skifter betydning

Navnet Den Grønne Butik fik butikken nok mest fra sit grønne inventar i butikken. Men som forretningen udviklede sig gennem årene, kom det primære forretningsfokus mere over på energirigtige hvidevarer, varmepumper og miljøvenlige energiløsninger. Dét som der også kan kaldes grøn energi. Navnet Den Grønne Butik passer nu om dage bedre på det arbejde, som virksomheden udfører frem for de grønne lokaler, som butikken havde før i tiden.

Knud Jørgensen El ApS overtager Den Grønne Butik

1. januar 2018 fusionerede Den Grønne Butik med Knud Jørgensen El ApS, og drives nu under ét selskab. I dag er Den Grønne Butik specialiseret i optimale løsninger indenfor energioptimering. Med fusionen er alle specialister med kompetencer og viden inden for energiløsninger nu samlet, og kan klare enhver energiopgave for både private, industri, landbrug og erhverv. Hvidevaresalg og service er også stadig et stort forretningsområde for Knud Jørgensen El ApS, da man har indkøbsaftaler med flere kommuner osv.

El-service.jpg

Om Billund El-service

1. oktober 2010 stiftede John Karstensen Billund El-service ApS. Da han startede Billund El-service ApS, var John allerede en anerkendt elektriker i området. Så den gode service, som John var vant til at levere, kunne han nu udføre i eget firma. Ud over John selv, havde han også 3 ansatte elektrikere, som havde mange erhvervs- og private kunder i Billund og omegn.

Knud Jørgensen El ApS overtager Billund El-service ApS

Men livet som selvstændig tager meget tid, og derfor valgte John Karstensen pr. 1. oktober 2017 at sælge Billund El-service ApS til Knud Jørgensen El ApS. John har nu mere tid til sin familie og sin fritid, men han arbejder stadig som elektriker i Billund afdelingen.

John Karstensens gode arbejde, gode service og stærke kunderelationer gjorde, at Knud Jørgensen El ApS og Billund El-service var et godt match. Og siden Knud Jørgensen El ApS overtog Billund El-service ApS er Billund-afdelingen desuden vokset fra 4 til nu 8 mand.

Du får stadig samme gode service

For dig som kunde i Billund betyder det, at du stadig får den samme gode service, men at der nu er mere mandskab at trække på, så vi kan varetage større og flere opgaver i området. At Knud Jørgensen El ApS har købt Billund El-service ApS gavner således både John Karstensen, Billund El-service ApS, Knud Jørgensen El ApS samt kunderne i Billund og omegn.

> Læs mere om elektrikerarbejde hos Knud Jørgensen El ApS