El-entreprise

Knud Jørgensen El ApS er den optimale partner til el-entreprise med mange års erfaring indenfor alle typer af el-projekter. Vi udfører hovedsageligt el-entreprise i Sydjylland i eksempelvis Grindsted, Esbjerg, Billund, Vejle og omegn. Vi har erfaring og kompetencer indenfor el-entreprise til:

  • Private
  • Kommuner
  • Erhverv
  • Industri
  • Landbrug

Så uanset hvilket område, din entreprise er indenfor, så har vi dedikerede elektrikere klar til at sørge for, at din el-entreprise forløber lige efter planen.

Vi kan således både varetage projektet med dygtige elektrikere og el-installatører, men også give råd og vejledning undervejs i processen.

 

El-entreprise i private boliger

Hos Knud Jørgensen El ApS har vi været med til at skabe trygge og velfungerende hjem for mange danskere i Sydjylland. Vi har stor erfaring i at lave el-entreprise i speciallavede, arkitekttegnede parcelhuse til private, og vi samarbejder med andre håndværksgrupper for at skabe den bedste løsning til kundens behov.

Entreprenør eller bygherre behøver blot at sende arkitekttegninger og ingeniørtegninger til os, så klarer vi opmålinger, sørger for materialer og klare installationerne – alt sammen til den bedste pris.

Lejerbo boligforening i Grindsted

Knud Jørsensen El ApS har sammen med en lokal hovedentreprenør opført 40 3-etagers boliger i Grindsted, for Lejerbo boligforening. Vores dygtige elektrikere sørger for, at alle elinstallationer i ejendommene er korrekte og sikre til, at de nye beboere flytter ind i deres nye hjem.

El-entreprise for kommuner

Kommuner og det offentlige har ofte gang i en række af gode initiativer som indebærer el-entreprise. Det kan være alt lige fra en tilbygning til en skole, en sammenlægning af en børnehave, en udvidelse af et ældrecenter, eller samarbejde med kommunale boligforeninger om opførelse af flere boliger til private.

Knud Jørgensen El Aps er det perfekte valg til samarbejdspartner til el-entreprise for kommuner, da vi har stor erfaring med en lang række projekter.

International School of Billund

Den internationale skole i Billund er endnu et initiativ, som er med til at gøre Billund til børnenes hovedstad. Internationale børn og deres familier er strømmet til, så skolen skal udvides. El-entreprisen på denne udvidelse udføres også som underentreprenør for en lokal hovedentreprenør, og af Billund El-Service ApS som er en del af Knud Jørgensen El ApS.

 

Børnenes univers

Billund kommune, også kendt som Børnenes hovedstad, ønskede at lave Børnenes Univers i Hejnsvig, hvor man byggede ny idrætshal, børnehave og skolefritidsordning for at lave et sjovt og inspirerende miljø at være barn i.

I dette projekt stod Knud Jørgensen El ApS for hele teknikentreprisen, da vi selv har dygtige og dedikerede elektrikere og el-installatører og samtidig har kompetente og erfarne samarbejdspartnere indenfor VVS-entreprise og ventilationsentreprise.

I samarbejde med Billund kommune er vi i gang med el-entreprisen på et lignende projekt med Projekt BUGS – Børnenes Univers Grindsted Syd. Billund kommune er i gang med at samle tre mindre børnehaver til en multibørnehave, og her udfører Knud Jørgensen El Aps el-entreprisen for at skabe de bedste rammer i multibørnehaven.

> Se alle referencer her

El-entreprise i industri

Nye fabrikker, udvidelse af fabrikker, opførsel af lagerhaller – alle disse projekter kan udgøre el-entreprise i industrien. Entreprise i industrien stiller anderledes krav til el-løsningen end til private boliger.

Hos Knud Jørgensen El Aps kender vi alle disse krav og kan desuden komme med råd og vejledning til de optimale løsninger til elinstallationer samt overvågningsløsninger af både maskiner, bygninger og grund.

El-entreprise i landbrug

Alle Danmarks landmænd er afhængige af, at deres elinstallationer og maskiner fungerer optimalt hele tiden både på marker og i stalde.

Men forskellige former for stalde og opdræt har også behov for forskellige elinstallationer. Dette har vi hos Knud Jørgensen El ApS også erfaring indenfor.  Knud Jørgensen El ApS kan hjælpe med hele el-entreprisen i stalden fra installation af kludevasker til elinstallationer og belysning.

Elinstallationer i stalde og marker

I stalden kan det meste styres gennem elinstallationer. For eksempel er det vigtigt for dyrenes velfærd, at temperaturen altid er passende – uanset om der er tale om en grisestald, hvor grisene kan overophedes på en varm sommerdag, eller om foderanlægget er fyldt og kører som det skal.

Knud Jørgensen El ApS - Professionel el-entreprise

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Har du brug for råd og vejledning til dit el-projekt eller el-entreprise, så ring til os på telefon 70707099 eller kontakt os her